{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Napoleonsweg 134 Nunhem

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Heerlijk riant en vrij wonen in dit authentiek vrijstaand woonhuis met een inpandig bereikbaar riant, multifunctioneel bijgebouw/voormalige praktijkruimte, gelegen op een perceel van 3.840 m2 (Hoek Napoleonsweg en de rustige Terbetenweg die leidt naar de kern van Nunhem!). Dit object is door haar ruimte, ligging en indeling voor vele doeleinden geschikt; o.a. wonen/werken, mantelzorg, salon of beroep-/hobby-/bedrijf aan huis.

Indeling:

Souterrain:
2 apart bereikbare praktische kelderruimtes. 1 kelder is te bereiken vanuit de keuken en 1 kelderruimte is te bereiken vanuit de een van de kamers aan de achterzijde van de woning.

Begane grond:
Schitterende authentieke hal/entree met de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot enerzijds de woonkamer en anderzijds de voorkamer. De riante woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met open haard, veel daglichttoetreding en een houten parket vloer en geeft toegang tot de keuken. De woonkeuken is eveneens ruim van opzet en beschikt over een eenvoudige, doch nette keukenopstelling met inbouwapparatuur; keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is eveneens de voorkamer toegankelijk, welke multifunctioneel gebruikt kan worden als hobbykamer, speelkamer, kantoor of extra slaapkamer. Via de keuken is het voormalig stalgedeelte bereikbaar, verbouwd als multifunctionele bedrijfs-/praktijkruimte. Dit gedeelte is rond de jaren 60 verbouwd, beschikt over een eigen ingang en omvat een drietal multifunctionele kamers, twee toiletruimtes, een kelderruimte, een tussenportaal en gang, een garage en een berging met de opstelling van de 2 cv-installaties (Nefit Ecomline HR, eigendom, ca. 2004) en opstelling gasboiler.

Eerste verdieping (woning):
Ruime overloop met toegang tot nog 5 slaapkamers en de badkamer. 4 slaapkamers beschikken over praktische muurkasten en een wastafel. De badkamer is deels betegeld en voorzien van een ligbad, een douche, een staand toilet en een wastafel.

Eerste verdieping (praktijkruimte):
Via een eigen trapopgang toegankelijk. Overloop met muurkast en toegang tot 3 kamers, waarvan 1 met een keukenblok.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vlizotrap; ruime zolder met hoge nokhoogte.

Exterieur:
Er is een fraai aangelegde voortuin met grote oprit aan de ene zijde met garage en carport én een oprit met vrije achterom aan de andere zijde. De sfeervolle en groene achtertuin biedt veel privacy, veel groen, zon en beschikt over een maaskeien terras, leuke zitjes, diverse bomen (o.a. notenboom), borders en vrij uitzicht over de landerijen in de richting van de Maas. Tevens is er een tuinkas aanwezig.

Bijzonderheden:
Charmante en karakteristieke woning met een rijke historie en veel leefruimte en legio mogelijkheden door het multifunctioneel bijgebouw. Het geheel is goed onderhouden, doch verdient wel modernisering. Ideaal om een eigen "IK" aan te geven. Kozijnen zijn grotendeels in hout uitgevoerd, met deels enkel glas, deels voorzetramen en deels dubbel glas. Verder is er een alarminstallatie aanwezig.

Ligging:
Gelegen aan de rand van het dorp Nunhem (Hoek Napoleonsweg en de rustige Terbetenweg die leidt naar de kern van Nunhem!) in het Leudal, een circa 900 ha. groot natuurgebied tussen Roermond en Weert. In de omgeving bevindt zich het watersportgebied Maasplassen. In het dorp zelf bevinden zich enkele horecagelegenheden. Ook met een goede aansluiting naar de A2.

Interactief:
Kijk ook op onze Homevision site om de plattegronden van de woning te bekijken en interactief in te kunnen richten met uw eigen meubel opstelling.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}