Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg Zuid 78 A Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Op een goede locatie nabij het centrum van Sittard ligt deze mooie karakteristieke villa met grote praktijkruimte (verhuurd). Deze villa beschikt over mooie grote leefruimtes en veel authentieke elementen.

Souterrain:
De ruime kelder bestaat uit diverse ruimtes, o.a. wasruimte, hobbyruimte en wijnkelder.
Boven aan de keldertrap bevindt zich de meterkast (van het woonhuis) welke is voorzien van 15 groepen en 2 aardlekschakelaars.
De gehele kelder is voorzien van een tegelvloer en diverse rioolputjes naar een centrale riolering.
In de hobbyruimte staat een klein aanrechtblokje met warm en koud stromend water en er is voldoende lichtinval via een rooster vanuit de achtertuin.

Begane grond:
Via het voorportaal met glas in lood ramen en een mooie tegelvloer, noir de denee callare de vinalmont, is er toegang tot de gang welke weer toegang biedt tot de trap naar de kelder en de eerste verdieping, toilet, achterdeur naar de tuin, woonkamer, keuken en eetkamer.
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.
De ruime L-vormige woonkamer (ca. 51m²) met parketvloer en ornamenten plafond heeft aan de voorzijde een erker, de open haard zorgt voor een gezellige sfeer in deze woonkamer. Vanuit het eetkamer gedeelte bieden twee openslaande tuindeuren toegang tot de tuin.
In de gezellige leefkeuken (ca. 17m²) ligt een laminaat tegelvloer. De ruime aanbouwkeuken in hoekopstelling met hardstenen aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vrieskast, heteluchtoven, magnetron (geen inbouw) en vaatwasser. Een raam vanuit de keuken kijkt uit naar de tuin.

Eerste verdieping:
Een authentieke trap met tussen portaal biedt toegang tot de ruime overloop met parketvloer. Vanaf de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers en het bordes.
Slaapkamer 1: (ca. 4.51 x 3.76 m) met parketvloer en grote raampartij gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: (ca. 4.47 x 3.76 m) met parketvloer en sfeervolle erker is eveneens gelegen aan de voorkant van de woning.
Slaapkamer 3: (ca. 5.23 x 3.23 m) met parketvloer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
De geheel betegelde badkamer (ca. 4.73 x 3.61 m) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, zwevend toilet en badkamermeubel.

Tweede verdieping:
Een authentieke trap biedt toegang tot een kleine overloop op de tweede verdieping.
Hier bevindt zich de 4de slaapkamer (ca. 2.49 x 4.68 m) welke is voorzien van een mozaïek parketvloer en muurkast.
Vanaf de overloop is er tevens toegang tot de zeer ruime zolder met klein zolderkamertje, CV-opstelling en 2 dakkapellen.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 100m²) welke momenteel verhuurd is, heeft een eigen ingang en de entree met eigen meterkast (20 groepen en 3 aardlekschakelaars) biedt toegang tot een wachtruimte met ontvangstbalie. Vanuit de wachtruimte is er toegang tot de 3 behandelruimtes, kantoorruimte, opslagruimte, bergkast met opstelling boiler, keuken en toilet.
De gehele bedrijfsruimte is voorzien van een laminaatvloer en de behandelruimtes zijn allen voorzien van een eigen badkamermeubel met warm en koud stromend water. Enkele lichtkoepels zorgen voor extra daglicht. In een van de behandelruimtes is tevens de opstelling van de CV installatie merk Nefit Ecomline VR bouwjaar 2009.
De keuken is voorzien van een klein keukenblok en een loopdeur naar de tuin.
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

Tuin:
De geheel omsloten tuin met 2 terrassen, borders en gras is gelegen op zuidoosten en biedt veel privacy.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1923
Perceeloppervlakte: ca. 636m²
Inhoud: ca. 1223m³
Woonoppervlakte: ca. 268m²
Bedrijfsruimte: ca. 100m²
Isolatie: grotendeels dubbel glas
CV installatie: woning Nefit Topline (2015) bedrijfsruimte Nefit Ecomline VR (2009)
Aan de achterzijde van de woning zitten elektrisch bedienbare rolluiken.
Dit betreft een mooie stijlvolle villa welke beschikt over mooie authentieke details o.a. glas in lood ramen, authentieke deuren en mooie vloeren.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: