Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Wielderslaan 8 Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Ruime split level woning met royale woonkamer, 3 slaapkamers en hobby-/studeerkamer. Rustig gelegen op een mooi perceel in villawijk “Kollenberg”.

Niveau + 0,5:
Overdekte entree. Representatieve hal met meterkast (7 groepenkast). ¾ Hoog betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.
Via dubbele glazen deur bereikbare, royale L-vormige woonkamer (9,50 x7,20/3,50 m = 50 m2) met vloerbedekking en open haard. De woonkamer wordt gekenmerkt door zeer veel daglichttoetreding en een ruimtelijke beleving dankzij de hoge plafonds. Open keuken (5,75 x 2,80 m) voorzien van moderne tegelvloer, schuifpui en luxe aanbouwcombinatie (Siematic) met Inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, koelkast en vaatwasser.

Niveau 0:
Halletje. Slaapkamer 1 (3,90 x 3,50 m) met inbouwkast, slaapkamer 2 (3,90 x 2,80 m) en slaapkamer 3 (3,05 x 2,50 m), allen voorzien van vloerbedekking. Geheel betegelde moderne badkamer (3,05 x 1,75 m) met douchecabine, badmeubel en tweede toilet.

Niveau -0,5:
Halletje. Ruime hobby-/studeerkamer (4,60 x 3,40 m) met linoleumvloer en keukenblok. Provisieruimte. Wasruimte met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2006, eigendom).
Ruime inpandige garage (7,00 x 4,60 m) met sectionale garagedeur en separate toegangsdeur. Geheel betegelde tweede badkamer met badmeubel en douchecabine. Kelderberging (6,20 x 2,60 m).

Tuin:
Geheel omsloten, fraai aangelegde tuin met gazon, vijver en houten tuinhuis. Ruim op het zuiden georiënteerd terras met zonnescherm.

Bijzonderheden:
Dit goed onderhouden woonhuis is voorzien van spouwmuurisolatie en dakisolatie (gedeeltelijk).
Het pand is uitstekend gelegen in verkeersluwe straat op loopafstand van natuurgebied “Kollenberg” en het Stadspark.

Voorzieningen:
Dakisolatie (gedeeltelijk)
Spouwmuurisolatie
Dubbele beglazing (gedeeltelijk)
Houten kozijnen
Rolluiken (gedeeltelijk


Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt