{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Op 't Broek 4 Spaubeek

Omschrijving

Instapklaar! In een natuurrijke omgeving aan de rand van het kerkdorp Spaubeek, nabij voorzieningen, uitvalswegen en station gelegen; het volledig gemoderniseerd en uitgebouwd woonhuis met onder andere: ruime privé-parkeergelegenheid, 2 slaapkamers, zeer luxe keuken (2017), moderne toiletruimte (2017), complete badkamer, hobbyruimte, vernieuwde radiatoren (2018), meterkast (2017), onderhoudsvrije tuin, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken (deels elektrisch), etc..

Indeling

Souterrain: Lage gewelfde provisiekelder.

Begane grond: Royale voortuin v.v. veel parkeergelegenheid, ruime entree/hal met o.a. meterkast en moderne toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; riante living (incl. keuken ca. 46m²) met open keuken v.v. een luxe keukenopstelling met kookeiland (v.v. betonnen werkblad) en apparatuur (Bosch) te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven-magnetron, heteluchtoven, quooker, koelkast, diepvries en vaatwasser. Geheel betegelde complete badkamer (ca. 9m²) met ligbad, instapdouche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel. Middels openslaande tuindeuren is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin v.v. terras, zij-ingang en cv-/wasruimte (ca. 11m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2016); hobby-/speel-/kantoorruimte (ca. 11m²) met tegelvloer (v.v. vloerverwarming).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,33m x 3,30m), slaapkamer 2 (ca. 4,35m x 3,10/2,76m). Er bestaat eventueel de mogelijkheid de eerste verdieping uit te breiden.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken ruime bergzolder (nokhoogte: 1,96m).

Bijzonderheden: Instapklaar! Dit gemoderniseerd en uitgebouwd woonhuis is in een natuurrijke omgeving aan de rand van het kerkdorp Spaubeek, nabij voorzieningen, uitvalswegen en station gelegen. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken (deels elektrisch). De begane grond beschikt over een fraaie tegelvloer met vloerverwarming. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Er zijn eventuele uitbreidingsmogelijkheden op de eerste verdieping. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}