{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Koningin Wilhelminalaan 32 Swalmen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

In een rustig gelegen woonwijk van Swalmen ligt deze, karakteristieke, goed onderhouden, 2-onder-1-kap woning. De woning kent een mooie combinatie van modern én karakteristiek! De woning beschikt over 3 slaapkamers, een moderne keuken, een diepe voortuin en een onderhoudsvrije tuin rondom om in de zomer heerlijk te kunnen genieten. Dagelijkse voorzieningen, een basisschool, sportcentrum en speelveld zijn gelegen in de nabije omgeving. Ook natuurgebieden als 'de Meinweg', 'het Diergartscherwald' en de autosnelweg A73 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling:

Souterrain:
provisiekelder met de aansluitingen voor witgoed.

Begane grond:
De ruime hal/entree geeft toegang tot de kelder, vernieuwde meterkast, de opgang naar de eerste verdieping en gezellige woonkamer. Deze fijne L-vormige woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en beschikt over een loopdeur naar het terras. De moderne halfopen keuken is fraai ingericht en voorzien van gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. De tussenportaal geeft toegang tot een toiletruimte met toilet en fonteintje en een nette doucheruimte, welke is voorzien van een moderne douchecabine met massagestralen en wastafel met badkamermeubel. Voorts bevindt zich in de tussenhal de opstelling van de CV-Combiketel (gehuurd, HR, ca. 2015).

Eerste verdieping:
via de overloop zijn hier 2 slaapkamers en een 3e hobby/slaapkamer toegankelijk. De ouderslaapkamer is ruim van opzet en 2 slaapkamers hebben veel lichtinval door 2 riante dakkappellen. De gehele eerste verdieping is uitgerust met een laminaatvloer en voorzien van airconditioning.

Tweede verdieping:
via een mangat toegankelijke vliering/bergruimte.

Exterieur:
Aan de achter- en zijkant is een onderhoudsvrije tuin gelegen. Achter de woning bevindt zich een terras met fijne overkapping. De zijtuin is onlangs voorzien van een mooi vlonderterras; een heel gezellig plekje! De omheining van de tuin is recent vernieuwd en de woning beschikt over een vrije achterom via een afsluitbare poort. De achtertuin is op het zuiden gelegen. Verder is er een hoogwaardige vrijstaande, houten berging aanwezig. Tenslotte beschikt de woning ook over een ruime voortuin.

Bijzonderheden:
De woning is keurig onderhouden en direct bewoonbaar. De woning is voorzien van een comfortabele airco, welke in november 2020 is geplaatst. Energielabel E. Kozijnen zijn in hout en kunststof uitgevoerd en deels voorzien van dubbel glas. Het dak is nageïsoleerd.

Ligging:
Swalmen is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg, die sinds 1 januari 2007 bij de gemeente Roermond hoort. Swalmen is gelegen tussen Roermond en Venlo, wordt in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. De kerkdorpen Asselt en Boukoul maakten tot 2007 ook deel uit van de gemeente Swalmen. Met deze twee andere kerkdorpen bezat deze zeer water-, bos- en natuurrijke gemeente naast enige industrie in de dorpskern vooral ook een landelijk karakter.

Swalmen bezit aan de oostkant een uitgestrekt bosgebied met de Bosberg, dat over de grens aansluit op het Brüggener en Elmpterwald. Het is een voortreffelijke omgeving om te wandelen en te fietsen. Het beekdal van de fraai meanderende Swalm geniet de laatste decennia ook nationaal een toenemende belangstelling. In het bos 'Groenewoud' ligt ook een fraai natuurbad, 'de Bosberg'.

De Maasplassen bij Asselt, ontstaan door het baggeren van grind, bieden verschillende mogelijkheden tot watersport (zeilen, roeien, surfen) en sportvisserij. In de Asseltse Plassen bevindt zich een jachthaven. De bouw van vakantiehuisjes is in voorbereiding. (bron:Wikipedia)

De Swalm:
De Swalm is een snelstromende, bochtenrijke bosbeek, die uit het hogergelegen grensgebied van het nabije Duitsland komend, zich door de gehele gemeente slingert en dwars door de dorpskern stroomt. De Swalm mondt even voorbij Swalmen uit in de Maas. Een stukje ten zuiden van deze monding ligt op een hoge oever aan het winterbed van de Maas het pittoreske kerkdorpje Asselt. (bron:Wikipedia)

Interactief:
Kijk ook op onze Homevision site om de plattegronden van de woning te bekijken en interactief in te kunnen richten met uw eigen meubel opstelling.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}