Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kroppestraat 59 Swalmen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

KLUSSERS OPGELET!
Gelegen aan een rustige straat in een woonwijk van Swalmen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand, bieden wij u deze geheel naar eigen wens te maken vrijstaande hoekwoning te koop aan!

De woning is omringd door een grote tuin en voorzien van een ruime oprit waar met gemak drie auto’s geparkeerd kunnen worden.

Het bouwjaar van de woning is ca. 1944 en is gelegen op een perceel van maar liefst ca. 852 m². Het object bestaat uit twee aparte woningen waarvan de gehele bovenverdieping al verbonden is met elkaar. Beneden is de woning nog verdeeld in twee woongedeelten met elk een eigen meterkast en wateraansluiting. De woning dient geheel gerenoveerd te worden en kan daarom ook geheel naar eigen wens gemaakt en ingedeeld worden.

Swalmen is gelegen tussen Roermond en Venlo, wordt in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. Swalmen bezit aan de oostkant een uitgestrekt bosgebied, dat over de grens aansluit op het Brüggener en Elmpterwald. Het is een voortreffelijke omgeving om te wandelen en te fietsen. Met de autosnelweg A73 op korte afstand zijn steden zoals Roermond en Venlo goed bereikbaar.

De buurt waarin de woning ligt, is genaamd “Groenekruisgebied”, een rustige en kindvriendelijke wijk met twee basisscholen, de supermarkt, een huisarts- en tandartspraktijk en openbaar vervoer verbindingen op loopafstand.

Indeling:

Souterrain:
Twee aparte kelders, vanuit ieder apart woonhuis te bereiken.

Begane grond:
Vanuit de straat gezien, is de rechter entree de toegang tot het eerste woongedeelte. Deze entree, met tegelvloer en meterkast, biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een houten plankenvloer en ensuite deuren naar een bijkeuken, evenals de kelder. Vanuit deze kamer is een het toilet en de tuin met terras te bereiken. De woonkamer biedt tevens toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een tegelvloer en een keukenblok met dubbele wasbak, CV-ketel en de aansluiting voor het witgoed. De linker entree, vanuit de straat gezien, leidt naar het tweede woongedeelte. Dit gedeelte is voorzien van een entree met toegang tot een woonkamer, keuken met toegang naar de kelder, bijkeuken en slaapkamer/hobbyruimte. Dit gedeelte is nog geheel in aanbouw en zal in zijn geheel aangepast moeten worden.
De tuin is geheel omheind met vrije achterom en voorzien van een betegeld terras en groot grasveld.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inloopkast. De overloop en twee van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Een slaapkamer en de badkamer op deze verdieping dienen nog afgemaakt te worden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Swalmen
Sectie : C
Nummer : 3094
Perceeloppervlak : 852 m²
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt