Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Maastrichterlaan 165 Vaals

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Inleiding:
Magnifieke jaren-30 villa met prachtige Amsterdamse School architectuur. Een geweldig kavel van ruim 1.800 m2 met een weids uitzicht op o.a. de Sneeuwberg. Een woonoppervlakte van 310 m2 met 6 bijzonder ruime slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles aan de rand van het centrum van Vaals.


Indeling:

Kelder
Het gehele pand is nagenoeg geheel onderkelderd met een stahoogte van 2.20 meter. De kelder is zowel inpandig als vanaf buitenaf bereikbaar; via de voormalige garage (die als zodanig nog steeds te gebruiken is) en een aparte zijingang. Beiden vanaf het tuinniveau. De kelder is in verschillende ruime compartimenten verdeeld waarbij tevens een grote betegelde hobbyruimte met daglicht gecreëerd is (niet meegeteld in de woonoppervlakte).

Parterre
Statigheid in overvloed bij binnenkomst door de geweldige grootsheid en sfeer van de hal met trappenhuis. Door de windvang, tegelwerk, glas in lood en gietijzeren radiatoren ademt het pand de o zo geliefde jaren 30 sfeer. Een sfeer die in het gehele pand in nagenoeg alle facetten terug te vinden is. De plafondhoogte op de eerste en tweede verdieping bedraagt een trotse 3,10 meter. Aan het einde van de gang is het gastentoilet gesitueerd.

Aan de rechter achterkant van het pand bevindt zich de woonkamer (28 m2). Door de kenmerkende dubbele schuifpui kan de woonkamer aan de voorkant van het pand (14 m2) erbij betrokken worden. Beide ruimtes zijn voorzien van een eikenhouten parketvloer. Aan de linker achterkant van het pand bevindt zich de ruime woonkeuken (22 m2) waarbij alle gebruikelijke keukenapparatuur uiteraard niet ontbreekt. Aan de voorzijde van het pand bestaat nog een ruime zitkamer (24 m2). Naar believen is deze uiteraard ook als eetkamer in te richten. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer kan er genoten worden van het uitzicht op het geliefde Zuid-Limburgse maar Akense heuvellandschap.

Via de achterdeur wordt het ruime terras met overkapping bereikt met wederom prachtig uitzicht op het heuvellandschap en op de grote tuin. Het tuinhuis met overkapping is in 2015 gerealiseerd.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich tevens de oprit die ruimte biedt voor minimaal 2 auto's. De tuin is van beide zijden goed bereikbaar.

Eerste verdieping
Via de overloop (4 m2) wordt de centrale verdeelhal (8 m2) bereikt die toegang biedt tot de 4 slaapkamers van respectievelijk 19 m2, 22 m2, 22 m2 en 26 m2. De badkamer (6 m2) is voorzien van douche, toilet en wastafel. Verschillende slaapkamers hebben toegang tot een balkon en de achterste slaapkamers genieten van het prachtige uitzicht.

Tweede verdieping
Ook hier via de ruime overloop toegang tot de centrale verdeelhal (9 m2). De 2 slaapkamers op deze verdieping hebben een afmeting van 22 m2 en 30 m2. in het midden is de 2de badkamer gebouwd met douche, vrijstaand bad, toilet en wastafel.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing welke in 2004 en 2010 geplaatst is.
- De CV - ketel dateert uit 2004 maar is in 2019 onder garantie van een geheel nieuw binnenwerk voorzien.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt