Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Sint Gerlach 47 A Valkenburg

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Royaal gerenoveerde, sfeervolle, mergelwoning voorzien van ruime woonkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, dubbele garage en carport gelegen op een ruim perceel in het kerkdorp Houthem.

Indeling
Tuinniveau:
Sfeervolle woonkamer (40 m²) voorzien van veel lichtinval, natuurstenen vloer en inbouwspots. Hal/berging (7m²) met toegang naar de wasruimte (4m²) met witgoedaansluiting, 3 bergingen (12 m²) waarvan één met CV-installatie. Middels een wenteltrap is de begane grond te betreden. De tuin is voorzien van een riante oprit geschikt voor meerdere voertuigen, dubbele garage (33 m²) met twee sectionaal poorten, bergzolder en een carport(17 m²). Fraai aangelegde, op het Zuiden georiënteerde diepe achtertuin (circa 18 x 18m) met gazon en zonneterras.

Begane grond:
Entree/hal (8 m²) voorzien van een mooie trappartij, garderobe en toilet (3 m²) met fonteintje. Karakteristieke lees/-studeerkamer(13m²) met hoog plafond. Deze kamer kan tevens gebruikt worden als 4e slaapkamer. Eetkamer (17m²) met toegang naar de luxe keuken voorzien van afzuigkap, 5-pits keramische kookplaat, oven, koelkast met diepvries, vaatwasser en dubbele spoelbak. De keuken is voorzien van een mooie lichtpartij en een open wenteltrap naar de lager gelegen woonkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar slaapkamer 1 (15m²) met badkamer ensuite voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Slaapkamer 2 (18 m²) ingericht als kleedkamer met inbouwkast. De slaapkamers zijn voorzien van een plankenvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met muurkast, berging en toegang naar slaapkamer 3(18 m²) met hoog plafond en inbouwspots. De badkamer (11 m²) is voorzien van een ligbad, separate douchecabine, dubbele wastafel en derde toilet. Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder (18 m² vloeropp.) te betreden.

Extra informatie:
- Sfeervolle gerenoveerde woning uit 1910
- De woning is voorzien van dakisolatie
- Grotendeels voorzien van kunststof en deels houten kozijnen
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Cv-ketel is gehuurd (bouwjaar 2020)
- Riante achtertuin(342 m²) op het Zuiden
- De woning beschikt over 15 zonnepanelen
- De buren aan de linkerzijde hebben recht van overpad over de oprit.

Algemene informatie:
De woning is gelegen in het kerkdorp Houthem met autosnelwegen naar Heerlen, Maastricht, Luik en Aken in de nabijheid en prima aansluitingen met het openbaar vervoer. Recreatiemogelijkheden zoals wandel- en fietsroutes in de nabijheid (Ingendael, Ravensbos en Geuldal).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: