{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Prachtig gelegen op een landelijke locatie in Velden mogen wij u deze fraaie woning met tal van mogelijkheden te koop aan bieden. Dit unieke object is gelegen op een zeer ruim perceel
van 1.01.29 ha. (10.129 m²) met veel privacy en uitzicht over de achterliggende landerijen. Het object heeft vijf paardenstallen en een buitenpiste waardoor dit object een oase is voor de paardenliefhebber.

De woning is daarnaast degelijk gebouwd, goed onderhouden en heeft verrassend veel ruimte met onder andere een binnenzwembad, een sauna en vijf slaapkamers. Dit object biedt dan ook de ultieme combinatie van wonen in het groen, het houden van paarden en de aanwezigheid van Venlo op autominuten afstand.

Algemeen
Adres : Schandelo 14
5941 NH Velden
Bouwjaar : 2004
Inhoud woning : circa 1.200 m³
Gebruiksoppervlakte : circa 320 m²
Perceeloppervlakte : 1.01.29 ha
Vraagprijs : € 945.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit : voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
Wateraansluiting : aanwezig
Gasnetaansluiting : aanwezig
Rioolaansluiting : aanwezig
Kozijnen : houten kozijnen
Isolatie : thermische beglazing/dakisolatie/vloerisolatie/spouwmuren

Installaties
Centrale verwarming : via gasgestookte cv-ketel uit 2004
Warm watervoorziening : middels cv-ketel
Alarminstallatie : aanwezig

Omschrijving
Deze ruime moderne woning is in 2004 gebouwd met zeer degelijke materialen en is voorzien van vijf slaapkamers, binnenzwembad, sauna, zeer ruime badkamer, garage met o.a. vijf paardenboxen.

Indeling

Begane grond
De ruime hal met tegelvloer biedt toegang tot de toiletruimte, kantoor en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gashaard, inbouwspotjes, tegelvloer en serre met openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

De in landelijke stijl uitgevoerde leefkeuken is uitgerust met een 6-pits gasfornuis, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en wasemkap. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken, deze heeft een separate wasruimte waar ook de CV-ketel te vinden is.

Achter de bijkeuken bevindt zich nog een gang met een tweede toiletruimte, toegang naar buiten en het binnenzwembad. Het zwembad is 7 m x 5 m en 1,6 m diep, heeft een separate doucheruimte en een sauna.

Eerste verdieping
Ruime overloop voorzien van laminaatvloer. Via de overloop heeft men toegang tot vier ruime slaapkamers respectievelijk drie keer 15,2 m² en een keer 11,8 m² groot.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en twee dubbele wastafel met respectievelijk 2 en 3 kranen. Via een ruime kastenwand is de ouder slaapkamer ( 32 m²) te bereiken met een balkon, welke uitzicht biedt op het weiland en de tuin.

Zolder
Via de vlizotrap heeft men toegang tot de praktische bergzolder.

Schuur
Op het perceel is verder een ruime vrijstaande schuur aanwezig welke terecht als multifunctionele ruimte mag worden aangeduid. In deze ruimte zijn onder andere 5 paardenboxen, zadelruimte en wasplaats te vinden. De schuur is met kwalitatief zeer goede materialen gebouwd, is goed afgewerkt en geïsoleerd. Hierdoor is deze schuur eveneens voor andere doeleinden te gebruiken.

Tuin
De tuin is rondom gelegen en geniet over optimale privacy. De voortuin is voorzien van een grote vijver, is deels beklinkerd en biedt toegang tot de piste en het weiland. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen perceel en daarnaast is in de achtertuin een groot terras met uitzicht op het weiland aanwezig.

Huiskavel/Weiland
Aan de achterzijde van de woning is een perceel grasland gelegen met een oppervlakte van ca. 6.740 m². Het weiland is voorzien van een omheining en piste. Vanwege de goede ligging achter de woning is dit perceel ideaal voor het huisvesten van uw kostbare paarden.

Bestemmingsplan
De woning is gelegen in het bestemmingsplan ‘buitengebied’ van de gemeente Venlo. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘woondoeleinden’ en ‘agrarisch gebied met natuurwaarden’. De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Dit object is gelegen op ca. 15 autominuten afstand van het centrum van Venlo. Verder zijn de diverse uitvalswegen zoals de A67 en A73 op korte afstand gelegen. Het VieCuri Medisch Centrum en Venlo Trefcenter (winkelcentrum) zijn goed te bereiken.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Arcen en Velden sectie L, nummers 47 (0.33.89) en 48 (0.67.40), tezamen groot 1.01.29 ha (10.129 m²).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}