Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg 69 Velden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Royale vrijstaande woning gelegen op een perceel van maar liefst 1905m2 in Velden. Deze woning is voorzien van 5 slaapkamers, meerdere zitkamers en een royale garage met werkruimte. In 2011 zijn de kozijnen vervangen voor kunststofkozijnen met HR++ beglazing, in 2012 zijn de dakpannen vervangen, de voorgevel is geïsoleerd, het plafond is geïsoleerd en in 2019 zijn de zijgevels geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. Op loopafstand ligt de dorpskern van Velden, winkels, scholen en speelvoorzieningen. Binnen enkele autominuten bereikt men de uitvalswegen A67 en A73 en het centrum van Venlo.

Indeling:

Kelder:
Provisiekelder te betreden vanuit de keuken.

Begane grond:
Vanuit het trottoir is de entree te betreden. De royale ontvangsthal met sierboog en originele honinggraat tegelvloer geeft toegang tot een slaapkamer/werkkamer, zitkamer, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De slaapkamer/werkkamer is ca. 14,5m2 en voorzien van vloerbedekking. De doorzonwoonkamer is ca. 30m2 en is voorzien van een houtenvloer, sfeervolle houtkachel, openslaande tuindeuren en vensters aan zowel de voor-, zij- als achtergevel.
De zitkamer is voorzien van een houtkachel en is ca. 16m2. Vanuit de zitkamer is de leefkeuken te betreden. De leefkeuken is ca. 15,5m2 en ingericht in een L-vorm met elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser, granieten werkblad en een tegelvloer. Vanuit de keuken is de bijkeuken, kelder en een portaal te betreden. De bijkeuken is voorzien van de witgoedaansluitingen, wastafel en geeft toegang tot de toiletruimte. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet.
Het portaal is voorzien van een wastafel met Terrazzo werkblad en geeft toegang tot de tuin, schuur en technische ruimte met de CV-opstelling. De schuur/werkruimte is ca. 19m2 en is momenteel in gebruik als hobbyruimte, is voorzien van een vliering en geeft toegang tot de inpandige garage.
De inpandige garage is ca. 30m2 en voorzien van een extra hoge poort.

1e verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot 5 slaapkamers en de badkamer. 4 slaapkamers zijn voorzien van wastafels. De slaapkamers zijn ca. 9,5m2, ca. 13m2, ca. 13m2, ca. 13,5m2 en ca. 14m2. De grotendeels betegelde badkamer is maar liefst ca. 12,5m2 en is ingericht met een deels vrijstaand ligbad, douchecabine, staand closet met bidet, wastafel, designradiator en een dakraam.

Tuin:
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1905m2 en voorzien van een groot gazon, struiken, bomen en een oprit met beklinkerd terras. In de tuin is op elk moment van de dag zonlicht te vinden. De tuin is tevens ook nog voorzien van een berging.

Algemeen:
Bouwjaar 1915, woonoppervlakte ca. 208m2, inhoud ca. 1149m3, perceeloppervlakte 1905m2. De CV-opstelling is van het merk Intergas en bouwjaar 2009. In 2011 zijn de kozijnen vervangen voor kunststofkozijnen met HR++ beglazing, in 2012 zijn de dakpannen vervangen, de voorgevel is geïsoleerd, het plafond is geïsoleerd en in 2019 zijn de zijgevels geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. Deze royale woning is voorzien van 5 slaapkamers, meerdere zitkamers en een royale garage welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Op loopafstand ligt de dorpskern van Velden, winkels, scholen en speelvoorzieningen. Binnen enkele autominuten bereikt men de uitvalswegen A67 en A73 en het centrum van Venlo.

Vraagprijs € 490.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt