Adverteren op Woonplein Limburg

Bannerreclame op Woonplein Limburg

Woonplein Limburg is top!

Exclusief voor professionals

Exclusieve samenwerking met professionals, geen particulier aanbod.

Analyse van de bezoekers

Analyse van de bezoekers, per makelaar en per object.

Onafhankelijk

Onafhankelijk woningplatform voor Limburg en grensstreken.

Aantrekkelijke bannerreclame mogelijk op Woonpleinlimburg.nl

Het is mogelijk om de aantrekkelijk doelgroep van Woonplein Limburg te benaderen via banner promotie. Woonpleinlimburg.nl biedt twee banner locaties: homepage banner en woningaanbod banner. U kunt al succesvol adverteren vanaf € 10,- per 1.000 vertoningen.

Zoekers prachtige doelgroep bedrijfsleven

Kopers en huurders van woningen besteden na hun huur of kooptransactie forse bedragen bij het bedrijfsleven. Ga maar na, de makelaar, notaris, hypotheekadviseur, banken, verhuizers, wooncentra, tuincentra, energieleveranciers enz. enz. Behoort de woonconsument tot uw doelgroep, dan kan een banner op Woonpleinlimburg.nl u extra naamsbekendheid, klanten en omzet opleveren.

Lokale weergave banner mogelijk

U heeft de mogelijkheid om bij uw banner te kiezen om lokaal te adverteren. Op dat moment wordt de banner alleen getoond bij bezoekers uit uw werkgebied. Dit zorgt voor een grotere kans op bezoeken van potentiele klanten in de regio.

Marktpositie woonpleinlimburg.nl

Woonpleinlimburg.nl is al vanaf de start in 2002 de belangrijkste huizensite in Limburg. Er zijn meer dan 7.500 koop en huurwoningen te vinden in Limburg en de grensgebieden. Daarnaast worden nieuwbouwprojecten gepresenteerd alsmede een behoorlijk portie bedrijfsmatig o.g. Dagelijks trekt de website ca. 2.000 bezoekers.

Werkwijze

De banner locaties beschikken over een eigen carrousel met diverse banners, waardoor er afwisseling plaats vindt. Hierdoor vallen de banners beter op. Woonplein Limburg heeft tarieven opgesteld aan de hand van CPM (Cost Per Mille, kosten per 1000 vertoningen). Hieronder vindt u de tarieven per type banner.

Meerdere zoekopties voor de gebruiker

Zoekers prachtige doelgroep bedrijfsleven

De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. En uiteraard direct bij de makelaar reageren via mail of telefoon. 

Meerdere zoekopties voor de gebruiker

De kosten voor een banner  bedragen:

€    12,50 per 1.000 CPM (formaat 200 x 200 pixels – homepagebanner – small square) 

€    10,00 per 1.000 CPM (formaat 468 x 60 pixels – woningaanbod - full banner) 

Actietarief t/m 31-12-2017: gedurende deze periode geldt een korting van 20% 
Administratie en verwerkingskosten per banner € 25,00 Alle tarieven zijn excl. BTW. Betaling factuur binnen 7 dagen na start publicatie. 

U levert in principe zelf de banner aan. Op verzoek kunnen wij deze ook voor maken. De periode waarbinnen de vertoningen dienen plaats te vinden worden in overleg vastgesteld. U bepaalt zelf het maximum van het aantal vertoningen, dus geen verrassingen achteraf.

Topwoningen

Topwoningen laten gemiddeld genomen betere cijfers zien wat het doorklikken naar de makelaarssite betreft. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf panden aan te melden als topwoning. Dit kan via beheer. Elke makelaar ontvangt elk kwartaal 1 tot 6 credits, afhankelijk van het tarief. Met 1  credit  kunt u gedurende 2 weken een topwoning plaatsen, of met 2 gedurende 4 weken. U kunt zelf credits bijkopen voor € 5,- per stuk. Maak het gewenste bedrag over naar ons rekeningnummer en wij plaatsen de credits erbij.

Bannerrelame

Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.