Woonplein Limburg is geheel vernieuwd!

Woonplein Limburg voor makelaars & woningverhuurders

Het aanmelden is gestart, wees er snel bij!

  • Woonpleinlimburg.nl biedt makelaars en woningverhuurders een uitgelezen kans om het aanbod van koop- en huurwoningen en overige vastgoedobjecten te publiceren.
  • Woonpleinlimburg.nl maakt geen onderscheid tussen makelaars, iedereen is van harte welkom tegen dezelfde aantrekkelijke condities.
  • De website van Woonpleinlimburg.nl is geheel vernieuwd met de allernieuwste technische snufjes voor gemakkelijk zoeken door de consument en een optimale feedback voor de makelaar!
  • Zoek en vind je droomhuis op Woonpleinlimburg.nl de website van de Limburgse makelaars!
  • Woonpleinlimburg.nl heeft elke dag duizenden bezoekers en houdt zoekers actief op de hoogte van nieuw aanbod!
  • Via Woningmarktcijfers.nl kun je altijd beschikken over de meest actuele marktinformatie, handig om te bespreken met je opdrachtgevers en aankoopklanten.

Woonplein Limburg is top!

Exclusief voor professionals

Exclusieve samenwerking met professionals, geen particulier aanbod.

Analyse van de bezoekers

Analyse van de bezoekers, per makelaar en per object.

Onafhankelijk

Onafhankelijk woningplatform voor Limburg en grensstreken.

Vernieuwde real-time koppeling!

Woonpleinlimburg.nl is rechtstreeks op de database van Tiara aangesloten. Alle objecten worden automatisch vanuit Tiara opgehaald. Het aanbod wordt real-time verwerkt, dus sneller en altijd actueel gepresenteerd. Nu is het ook mogelijk om reeds verkochte en of verhuurde woningen te tonen.

Maak indruk met je vestigingspagina

Gebruik je profiel als visitekaartje op het platform. Omschrijf je diensten, voeg de openingstijden toe, presenteer je team en maak indruk! Zeker ook voor nieuwe opdrachtgevers!

Je pagina in je eigen huisstijl

Personaliseer je bedrijfspagina in de kleuren van je huisstijl, upload het logo en omslagfoto. Genereer automatisch je professionele url en deel je pagina via Social Media!

Woningpresentatie in je eigen stijl

Optimale woningpresentaties in de herkenbare look-and-feel van jouw makelaardij. Je eigen objecten worden passend in je kenmerkende huisstijlkleuren weergegeven.

Vergroot je marktaandeel

Wil je goed gevonden worden in zoekmachines als Google? Meld je aan en vergroot je marktaandeel! Kopers en verkopers zullen jouw kantoor eerder weten te vinden!

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg

Woonpleinlimburg.nl heeft een unieke positie in Limburg. Op de website worden woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland.

Makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod

Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfs-onroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen. De deelnemende kantoren zijn te vinden onder “bedrijven”.

Meerdere zoekopties voor de gebruiker

De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. En uiteraard direct bij de makelaar reageren via mail of telefoon. 

Mijn Woonplein

Via de “inlog” kan een bezoeker gratis een registratie aanmaken. Na registratie volgt een mail welke bevestigd dient te worden. Op de plek van “inlog” verschijnt dan “Mijn Woonplein”.  Hierna ontstaat de mogelijkheid om een zoekprofiel aan te maken, op te slaan en te beheren. Vervolgens wordt de zoeker via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan zijn zoekprofiel voldoet. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt.

Open Huizenroute

Woonpleinlimburg.nl bevordert de open huizenroute. Objecten die hiervoor zijn geselecteerd worden apart getoond.

Topwoningen

Topwoningen laten gemiddeld genomen betere cijfers zien wat het doorklikken naar de makelaarssite betreft. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf panden aan te melden als topwoning. Dit kan via beheer. Elke makelaar ontvangt elk kwartaal 1 tot 6 credits, afhankelijk van het tarief. Met 1  credit  kunt u gedurende 2 weken een topwoning plaatsen, of met 2 gedurende 4 weken. U kunt zelf credits bijkopen voor € 5,- per stuk. Maak het gewenste bedrag over naar ons rekeningnummer en wij plaatsen de credits erbij.

Bannerrelame

Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.

Social media

Je kunt woningen via Woonpleinlimburg.nl delen via alle social media kanalen. Handig om je naamsbekendheid te verhogen en een bepaalde woning extra onder de aandacht te brengen.

Woningmarktcijfers.nl

Als deelnemend makelaar ontvang je korting op diverse data en lokale woningmarktrapporten van Woningmarktcijfers.nl.