Woonplein Limburg

voor makelaars & woningverhuurders

Aantrekkelijke tarieven, meld je snel aan!

Woonplein Limburg voor makelaars & woningverhuurders
  • Woonpleinlimburg.nl biedt makelaars en woningverhuurders een uitgelezen kans om het aanbod van koop- en huurwoningen en overige vastgoedobjecten te publiceren.
  • Woonpleinlimburg.nl maakt geen onderscheid tussen makelaars, iedereen is van harte welkom tegen dezelfde aantrekkelijke condities.
  • De website van Woonpleinlimburg.nl is recent geheel vernieuwd met de allernieuwste technische snufjes voor gemakkelijk zoeken door de consument en een optimale feedback voor de makelaar!
  • Zoek en vind je droomhuis op Woonpleinlimburg.nl de website van de Limburgse makelaars!
  • Woonpleinlimburg.nl heeft elke dag duizenden bezoekers en houdt zoekers actief op de hoogte van nieuw aanbod!

Woonplein Limburg is top!

Exclusief voor professionals

Exclusieve samenwerking met professionals, geen particulier aanbod.

Analyse van de bezoekers

Analyse van de bezoekers, per makelaar en per object. Het aantal keren getoond en geklikt worden weergegeven bij elk pand.

Onafhankelijk

Onafhankelijk woningplatform voor Limburg en grensstreken.

Het aanmelden is begonnen!

Vernieuwde real-time koppeling!

Woonpleinlimburg.nl is rechtstreeks op de database van Tiara aangesloten. Alle objecten worden automatisch en zonder vertraging vanuit Tiara opgehaald. Het aanbod wordt real-time verwerkt, dus sneller en altijd actueel gepresenteerd. Wilt u dat een woning tijdelijk niet wordt getoond, dan kunt u na inlog in uw account, de groene knop “gepubliceerd” uitvinken. Vergeet niet dit naderhand weer aan te vinken. Het is eveneens mogelijk om verkochte en of verhuurde woningen te tonen. 

Voor deze koppeling dient u Pyber eenmalig een machtiging te verstrekken om uw aanbod op te mogen halen uit Tiara tegen een tarief van € 12,50 per maand excl. BTW. Dit is niet van toepassing wanneer u het CRM pakket van Pyber gebruikt ofwel handmatig invoert.

Vernieuwde real-time koppeling!
Maak indruk met je vestigingspagina

Maak indruk met je vestingspagina

Gebruik je profiel als visitekaartje op het platform. Omschrijf je diensten, voeg de openingstijden toe, presenteer je team en maak indruk! Zeker ook voor nieuwe opdrachtgevers!

Je pagina in je eigen huisstijl

Personaliseer je bedrijfspagina in de kleuren van je huisstijl, upload het logo en omslagfoto. Genereer automatisch je professionele url en deel je pagina via Social Media!

Je pagina in je eigen huisstijl

Woningpresentatie in je eigen stijl

Optimale woningpresentaties in de herkenbare look-and-feel van jouw makelaardij. Je eigen objecten worden passend in je kenmerkende huisstijlkleuren weergegeven.

Vergroot je marktaandeel

Wil je goed gevonden worden in zoekmachines als Google? Meld je aan en vergroot je marktaandeel! Kopers en verkopers zullen jouw kantoor eerder weten te vinden!

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg

Woonpleinlimburg.nl heeft een unieke positie in Limburg. Op de website worden woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland.

Makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod

Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfs-onroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen. De deelnemende kantoren zijn te vinden onder “bedrijven”.

Meerdere zoekopties voor de gebruiker

De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. En uiteraard direct bij de makelaar reageren via mail of telefoon.

Mijn Woonplein

Via de “inlog” kan een bezoeker gratis een registratie aanmaken. Na registratie volgt een mail welke bevestigd dient te worden. Op de plek van “inlog” verschijnt dan “Mijn Woonplein”. Hierna ontstaat de mogelijkheid om een zoekprofiel aan te maken, op te slaan en te beheren. Vervolgens wordt de zoeker via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan zijn zoekprofiel voldoet. Hierbij kan gekozen worden voor direct, 1x per dag of 1x per week. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt.

Open Huizenroute

Woonpleinlimburg.nl bevordert de open huizenroute. Objecten die hiervoor zijn geselecteerd worden apart getoond.

Social media

Woningen worden door Woonpleinlimburg.nl veelvuldig gedeeld via de social media kanalen. Als makelaar nuttig om hierop in te spelen door je woningen eveneens via Woonpleinlimburg.nl te delen via social media. Bovendien handig om je naamsbekendheid te verhogen en een bepaalde woning extra onder de aandacht te brengen. Laat opdrachtgevers weten dat je actief bent op Woonpleinlimburg.nl

Woonplein Limburg

Huizen portaal van Limburg en grensstreken!

Meld je snel aan via deze link en we nemen contact met je op!