{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Een heerlijk ruime langgevelboerderij op een prachtig perceel van 950 m2 met mooie tuin, grote garage en grote hobbyruimte.

INDELING

Begane grond:

Hal v.v. tegelvloer en meterkast , de begane grond (woongedeelte) is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, grote slaapkamer/kantoor, toilet v.v. hangcloset, bijkeuken met witgoedaansluitingen, grote keuken met mooi hardstenen blad en twee opstellingen v.v. een kookeiland met afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven-magnetron, koelkast en bergkast, bijkeuken met Vaillant cv-ketel (1999) en twee vloerverwarming units, mooie en ruime woonkamer v.v. open haard. Vanuit de keuken is een portaal bereikbaar en hier grenst de badkamer aan en deze is in 2005 verbouwd en v.v. een douche, hangtoilet, wastafel met meubel en er is een raam aanwezig. Verder bevinden zich op de begane grond een tweede slaapkamer met vaste kast, vanuit het portaal is er toegang tot het oude woonhuisgedeelte dat niet is afgewerkt en nu in gebruik is als berging en een tweede grote ruimte die geschikt te maken is als kantoor/slaapkamer/hobbykamer, doorloop naar een 3e ruimte en trap naar de zolder. Het oude woonhuisgedeelte is ook voorzien van vloerverwarming m.u.v. de 3e ruimte.

1e verdieping:

Zolder met veel opbergruimte.

Bijgebouw:

Entree met keukenblokje, toilet v.v. staand closet, berging met trapje naar zolder, grote hobbyruimte (ca. 6 x 11 meter) met tegelvloer, de aanwezige zolder is nu niet beloopbaar, er is gedeeltelijke sprake van spouwmuren. Tegen dit bijgebouw is een eenvoudige garage van ca. 13 x ca. 5 m gebouwd.

Tuin:

De tuin is lekker ruim en biedt optimale privacy en bezonning. Er is een vrije achterom en het bijgebouw biedt legio mogelijkheden.

Ligging:

De woning is gelegen op de hoek Kockerseweg/Heymansstraat in een groene omgeving. De oprit naar de A-73/A-67 ligt op 3 minuten autorijden terwijl je toch de rust van het kerkdorp Boekend ervaart.

Bijzonderheden:

De woning is v.v. 16 zonnepanelen, is v.v. een geheel nieuw dak met geïsoleerde dakplaten, de aanwezige spouwmuren zijn nageïsoleerd, er is HR++-glas toegepast in een aantal kozijnen. Gedeeltelijk is er sprake van massief metselwerk zonder spouw (voorgevel). Het oorspronkelijke bouwjaar is ca. 1900, in 1980 en 2006 zijn de laatste verbouwingen doorgevoerd. De begane grond is v.v. vloerverwarming en derhalve is er ook vloerisolatie aanwezig daar waar vloerverwarming is toegepast.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}