{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In Venlo-Noord is deze ideale starterswoning gelegen. Deze compleet onderkelderde woning heeft o.a. een doorzonwoonkamer, 3 slaapkamers en een onderhoudsvrije tuin. De tuin is gelegen op het oosten en heeft een vrije achterom. In de nabije omgevingen liggen scholen, supermarkten en de uitvalswegen A76 en A73.


Indeling:

Kelder:
De zeer ruime kelder (ca. 39m2) is voorzien van 3 compartimenten. De kelder is ook vanuit de tuin te betreden en is voorzien van de witgoedaansluitingen. Tevens is de kelder ook voorzien van een gasaansluiting.

Begane grond:
Middels een klein trapje aan de voorzijde van de woning is de entree te bereiken. De hal geeft toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de kelder, de toiletruimte, de woonkamer en de keuken. De doorzonwoonkamer is ca. 25m2. De keuken is ingericht met een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, 1½ spoelbak, koelkast en loopdeur naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, muurkast en 3 slaapkamers. Op de overloop bevindt zich een muurkast welke toegang geeft tot de zolder. De slaapkamers zijn ca. 7m2, 11m2 en 11m2 groot. 1 slaapkamer is voorzien van een muurkast. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douche, raam, radiator en een vaste wastafel.

Zolder:
De zolder is te betreden vanuit de muurkast en is voorzien van de CV-opstelling.

Tuin:
De geheel onderhoudsvrije achtertuin is zeer ruim, geheel omheind en heeft een vrije achterom. De tuin heeft een niveau verschil. Het terras is geheel overdekt met een kunststoffen overkapping. Achter in de tuin is een overkapping gelegen welke plaats biedt aan fietsen en/of scooters..

Algemeen:
Bouwjaar: 1954, woonoppervlakte ca. 79m2, inhoud ca. 399m3, perceel oppervlakte ca. 129m2. De woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken aan de achterzijde van de woning. De CV-installatie is van het bouwjaar 2003. In de nabije omgevingen liggen scholen, supermarkten en de uitvalswegen A76 en A73.

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}