{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Goed onderhouden 3 slaapkamer woning gelegen in de Kramerstraat.
Deze uitgebouwde hoekwoning beschikt over 3 (mogelijk 4) slaapkamers, De keuken is in 2014 gerealiseerd en de badkamer is in 2018 gerealiseerd. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Venlo Noord met alle voorzieningen bij de hand zoals scholen, winkels en speelgelegenheden. De uitvalswegen A67 en A73 liggen zijn te bereiken binnen enkele autominuten.

Indeling:

Kelder:
De provisiekelder is ca. m2 groot en biedt voldoende bergruimte.

Begane grond:
De entree van de woning is van het trottoir te betreden. De hal geeft toegang tot de toiletruimte, kelder, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet, radiator en raam. De ruime woonkamer (ca. 34m2) staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer is voorzien van dezelfde tegelvloer als de hal. De keuken is in 2014 gerealiseerd en ingericht met een keramische kookplaat, afzuigkap, 1½e spoelbak en afdruiprek. Vanuit de keuken is de aanbouw te betreden.De aanbouw is in 2000 gerealiseerd voorzien van een loopdeur naar de tuin en het aan de zijkant van de woning gelegen looppad.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en een vlizotrap. De overloop en 3 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers zijn ca. 5m2, ca. 8m2 en ca. 12,5m2. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafel, badkamermeubel, radiator en raam. Op de overloop is een airco gesitueerd.

2e verdieping:
De 2e verdieping is vanuit de vlizotrap te betreden en biedt veel bergruimte. Het is mogelijk om op de 2e verdieping een 4e slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van groenstroken, bijna volledig betegeld, een stenen berging en een riante wintertuin. De tuin is op het Zuid-Westen gelegen en beschikt over een eigen achterom.

Algemeen:
Bouwjaar 1950, woonoppervlakte ca. 104m2, inhoud ca. 400m3, perceeloppervlakte 170m2. De CV-opstelling is van het bouwjaar 2016 en het merk Vaillant. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing in kunststofkozijnen en beschikt over airconditioning. In 2014 is de keuken gerealiseerd en in 2018 is de badkamer gerealiseerd. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Venlo Noord met alle voorzieningen bij de hand zoals scholen, winkels en speelgelegenheden. De uitvalswegen A67 en A73 liggen zijn te bereiken binnen enkele autominuten.


Vraagprijs € 188.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}