Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Meeuwenstraat 22 Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Ruime recent vernieuwde tussenwoning grotendeels afgewerkt naar een nieuwbouw niveau met 3 (mogelijk 4 ) slaapkamers, een vaste trap naar de tweede verdieping en een fraaie recent vernieuwde onderhoudsvriendelijke tuin met vrije achterom. In de directe omgeving liggen scholen, winkels en speelgelegenheden alsmede het Viecuri ziekenhuis. Binnen enkele minuten rijden liggen de uitvalswegen A67 en A73.

Indeling:

Begane grond:
Via de beklinkerde en onderhoudsvriendelijke voortuin bereikt men de entree van de woning.
De hal geeft toegang tot de nieuwe meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping, de geheel betegelde en gerenoveerde toiletruimte met closet en fontein, een deur naar de woonkamer en een deur naar de keuken.
De doorzonwoonkamer is uitgebreid met een tuinkamer (in totaal ca. 48 m²) en heeft aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin. De keuken (ca. 7 m²) is ingericht met aan weerszijden een keukenblok met veel bergruimte met een 5 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de half gesloten keuken heeft men een direct contact met de woonkamer

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers waarvan de kleinste kamer nu wordt gebruikt als walk in closet (ca. 7 m², 11 m² en 14 m²), een toilet en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en allen voorzien van rolluiken. De geheel betegelde badkamer is recent voorzien van een bad, een dubbele wastafel met onderkast, een designradiator en een buitenraam voor natuurlijke ventilatie. Een vaste trapopgang geeft toegang tot de 2e verdieping.

2e verdieping:
Recent is deze etage verduurzaamd en uitgebreid met een dakkapel. Het dak van deze etage is geïsoleerd. De eigenaar heeft de aansluitingen voor de t.v., wasmachine en droger en de CV-opstelling laten aanbrengen. De vloer uitgevoerd in beton en begin 2023 voorzien van een groot dakkapel die het een prettige en ruime slaapkamer maakt.

Tuin:
De voortuin is geheel beklinkerd en voorzien van groen. De achtertuin is voorzien van kunstgras en natuurstenen tegels, geheel ommuurd, heeft een stenen berging, ruime overkapping waar uw lounge hoek prima zal passen en een vrije achterom.

Algemeen:
Bouwjaar 1969, inhoud ca. 435 m³, woonoppervlakte ca. 109 m², overige ruimten ca. 14 m², perceeloppervlakte 152 m². De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en gedeeltelijk kunststof kozijnen, dubbelglas en rolluiken. De CV-ketel dateert van 2011. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Venlo-Zuid nabij winkelcentrum Venlo-Zuid, basisscholen, speelgelegenheden en het centrum van Venlo.

Disclaimer:
AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt