Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Beekstraat 14 Wessem

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Droom jij ervan om aan het water te wonen? Houd jij van rust, ruimte en privacy?
Dan is deze mooie woning in het pittoreske dorpje Wessem precies wat jij zoekt.

Deze prachtige woonboerderij, gerenoveerd in de jaren ’90, heeft een vrij uitzicht over de Maas en ligt dichtbij diverse uitvalswegen zoals de A2 en de A73.

Vanuit de binnenplaats heb je toegang tot de woning. In de ontvangsthal bevindt zich het toilet, de garderobekast en de meterkast. Eenmaal in de woning is aan de rechterzijde een prachtige zithoek met openhaard (gas), grote ingebouwde boekenkast en vide. Aan de linkerzijde bevindt zich een eet- en werkplekgedeelte en een ruime keuken met de bijkeuken/berging. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot een beschut terras. Zowel aan de linker- als aan de rechterzijde op de begane grond, is er via een vaste trap toegang tot de eerste verdieping. Aan de voorkant is een vide/werkruimte toegankelijk vanuit de zitkamer met zicht over de Maas. Aan de linkerzijde bevinden zich twee riante slaapvertrekken met badkamers “en suite” voorzien van eigen toilet, douche, ligbad en wastafel. Via een ruime dressing heb je rechtstreeks toegang tot een hobby/fitnessruimte die voor verschillende doeleinden ingericht kan worden en het inpandig zwembad.

Naast de vele gemakken in het woongedeelte, biedt het perceel van circa 1007m2 nog meer luxe.
De binnenplaats zorgt voor extra rust en privacy, je kunt heerlijk genieten in een parkachtige tuin en het overdekt zwembad geeft je verkoeling indien nodig. Een complete schuifpui geeft toegang tot een zonneterras.

Deze woning is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor ondernemers die graag een werkplek aan huis wensen.

Blijft niet langer dromen… Laat jouw droom uitkomen!
Neem contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 50. Samen maken wij een afspraak voor een bezichtiging, zodat jij de fantastische woning met eigen ogen kunt zien.

Bijzonderheden:
- Alle genoemde maatvoeringen zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden;
- Kadastraal dient het perceel nog gesplitst te worden, waarbij in de binnenplaats nog een scheidingsmuur komt zoals op de impressie foto’s weergegeven. De kosten voor deze splitsing zijn voor rekening van verkoper;
- Bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- Termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen één week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt