3 tips voor het restylen van je huis!

3 tips voor het restylen van je huis!
Ons huis is natuurlijk de plek waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Het is dan wel zo fijn dat deze plek ook een plek is waar we ons fijn en vooral thuis voelen. Het is dus belangrijk dat deze plek gezellig is ingericht en je een gevoel van thuiskomen geeft. Vooral wanneer je na een lange dag hard werken op de bank neerploft, is het natuurlijk niet fijn dat je wanneer je een lamp aandoet, het idee hebt alsof je in een bouwlamp kijkt. Toch zien we nog ontzettend vaak, dat mensen het huis niet gezellig en vooral niet warm hebben ingericht. Wanneer je deze mensen dan de vraag stelt, waarom ze het zo hebben ingericht, dan in de meeste gevallen het antwoord dat ze simpelweg niet goed weten waar ze moeten beginnen. Vooral deze mensen hebben we een 3-tal tips verzameld, waar jij je huis eenvoudig en snel helemaal zelf kunt restylen!

Houd het netjes
Een ontzettende eenvoudig tips waarmee jij je huis direct een hele andere look en feel. Door ervoor te zorgen dat jij je huis netjes opgeruimd houdt, zal je zien dat dit direct een enorm effect heeft op de rest van je inrichting. Zorg ervoor dat je oude spullen weggooit of zelfs weggeeft. Zo kun jij je huis opruimen en maak je tegelijkertijd andere mensen blij. Je kunt bijvoorbeeld via sociale media of andere marktplaatsen vaak net zoals je auto gratis verkopen ook spulletjes voor een zachte prijs verkopen. Het grote voordeel is, dat je er nog een kleine vergoeding voor krijgt en het zelf niet hoeft af te voeren. De kosten voor het wegbrengen van afval zijn immers tegenwoordig ook vaak niet meer om over naar huis te schrijven.

Een nieuwe indeling
Een nieuwe indeling doet vaak wonderen. Uiteraard is het niet verstandig direct te beginnen met schuiven, aangezien je niet weet wat waar past. Het is dus verstandig eerst voor jezelf een plattegrond te maken van je woonkamer. Zo kun je op papier eenvoudig schuiven met je bank, stoelen en overige meubels. Wanneer je dan op papier de juiste indeling hebt weten te vinden, kun je dit in de praktijk ook toepassen. Blijkt dan dat het naar wens is, dan kun je het laten staan. Je zult verstelt staan, dat het effect van een nieuwe indeling van zowel je woon- als slaapkamer een ontzettend verschil is met de eerdere situatie.

Ruil je meubels
Van ruilen komt huilen wordt er wel eens gezegd.. Toch is dit niet altijd het geval. Je kunt namelijk net als bij je auto verkopen in Limburg je auto inruilen voor een nieuwe. Dus waarom zou je dit niet doen met je meubels? Uiteraard is het niet zo dat wanneer je een oude bank inlevert, je een paar honderd euro korting krijgt op een nieuwe, maar er zijn heel veel mensen die openstaan voor een één op één ruil Doe hier je voordeel mee! Zo maak je niet alleen jezelf blij, maar ook een ander.

Woonplein Limburg