Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod? Meld je snel aan op Woonpleinlimburg.nl!

Woonplein Limburg

Direct op de hoogte van het nieuwe woningaanbod? Snelheid is gewenst! Nooit eerder stonden zo weinig woningen te koop als op dit moment. Voor veel zoekers en starters een nachtmerrie. Steeds vaker met veel andere kandidaten tegen elkaar opbieden en dan nog achter het net vissen. Woonpleinlimburg.nl kan dit proces niet veranderen. We kunnen je wel DIRECT een mail sturen nadat een geschikte woning door een makelaar is aangemeld. Deze snelheid kan je een voorsprong geven, benut deze kans!

• Om je aan te melden, ga je op de website onder “menu” naar “registreren

• Vul alle velden in en klik op registreren

• Je ontvangt dan een e-mail om de registratie te verifiëren en te bevestigen

Als je geregistreerd en ingelogd bent, kun je direct zoekopdrachten aanmaken en bewaren. Als je bij de mailverzending voor "DIRECT" kiest ontvang je telkens, doorgaans binnen een half uur na aanmelding, een mail toegezonden.

Eenvoudig zoeken op Woonpleinlimburg.nl

Jouw zoektocht begint heel gemakkelijk: ga naar het zoekveld op de homepage en vul de plaats of straat in waar jij wilt wonen.

Om je zoekresultaten verder te verfijnen, kun je gebruik maken van de filters links bij de zoekresultaten. Zo kun je o.a. filteren op type woning, prijs, woonoppervlakte, kamers etc. Je kunt deze zoekcriteria onder een bepaalde naam opslaan. Daarna zijn deze te vinden onder “mijn zoekopdrachten” bovenaan in het scherm.

Een woning opslaan als favoriet doe je door op het bijbehorende sterretje te klikken bij een woning. Je vindt deze sterretjes zowel bij de zoekresultaten, rechtsboven in de foto, als bij de woningpagina. De bewaarde favorieten staan bovenaan in het scherm.

Een geschikte woning gezien? Neem dan direct per telefoon, mail of bericht contact op met de makelaar! Veel succes!

Niet meer zoekende, verwijder dan je zoekprofielen en je ontvangt geen mails meer.