Drie keer toffe en handige ideeën voor badkamer wanddecoratie

Drie keer toffe en handige ideeën voor badkamer wanddecoratie
Een badkamer is een plek waar jij jezelf weleens diep tegen kan komen. Wanneer jij hier bijvoorbeeld lang onder de douche bent, kun je diep in je gedachten verzeild raken. Daarbij wil je vanzelfsprekend tegen een badkamerwand aanstaren die je inspireert. Daarom hebben wij deze blog speciaal voor je geschreven. We geven je hier namelijk drie toffe en handige ideeën voor je badkamer wanddecoratie. Op deze manier haal je dus zeker alles uit je badkamer.

Wandtegels
In de eerste plaats is het een tof en leuk idee om voor wandtegels badkamer te kiezen. Wandtegels geven namelijk een extra dimensie aan je badkamer. Daarbij heb je op veel plekken een ruim assortiment aan soorten wandtegels waaruit je kunt kiezen. Denk dan niet alleen aan bepaalde kleuren wandtegels, maar ook verschillende soorten patronen en groottes. Zo geef je jouw badkamer dus zeker een boost.

Handdoek en badjas hangers
Ten tweede zijn handdoek of badjas hangers ook een toffe en handige wanddecoratie voor je badkamer. Het is namelijk wel zo fijn dat alles netjes aan de wand hangt in plaats van dat er overal handdoeken rondslingeren. Wanneer je ervoor kiest om verschillende hangers te nemen, dan heb je ook meteen een leuk effect voor aan de wand. Dit is misschien wel iets minder opvallend, maar zeker net zo tof.

Hangplanten
Tot slot noemen we ook hangplanten, want die kunnen echt een groot verschil maken in je badkamer. Zeker als je voor wat meer scandinavische wanddecoratie wilt gaan, past dit heel erg goed. Op deze manier geef je jouw badkamer toch weer net even wat meer sfeer. Kies dus voor hangplanten in plaats van grote bloemenvaasjes of andere ornamenten die je wellicht in je woonkamer hebt staan. Daarbij hoeven deze planten niet per se echt te zijn, want er zijn ook mooie imitaties die je kunt aanschaffen. Dit is vooral handig als je altijd vergeet om planten water te geven.

Al met al hoeft je badkamer helemaal niet saai te zijn. Sterker nog; een badkamer met mooie wanddecoratie kan juist voor inspiratie zorgen. Maak daarom zeker gebruik van de ideeën die je in deze blog bent tegengekomen.

Woonplein Limburg