Je slaapkamer inrichten? Kies voor meubilair inclusief montage!

Je slaapkamer inrichten? Kies voor meubilair inclusief montage!
Creëer een frisse wind door je slaapkamer met nieuw meubilair. Van spaanplaat tot kwalitatief massief hout, er is altijd wel een prachtige stijl die past bij jouw slaapkamer. Maar hoe ga je dat zware interieur met tientallen pakketten in je slaapkamer krijgen en hoeveel uur heb je nodig om het interieur in elkaar te zetten? Kies daarom voor meubilair inclusief montage. Snel, gemakkelijk en direct online te bestellen. Niet langer nog zorgen maken over hoe je alles naar boven en gemonteerd krijgt. Maar alles wordt vakkundig en snel gemonteerd door vakkundige specialisten die dagelijks dezelfde modellen plaatsen. Dit scheelt je geld, tijd en heel veel kopzorgen!

Een kledingkast op maat inclusief montage
Ben jij op zoek naar een kledingkast met je eigen indeling? Dan ben je bij Slaapkamerweb.nl aan het juiste adres. Een combinatie van prachtige stijlen die volledig op maat samengesteld kunnen worden. Van spiegeldeuren tot kastverlichting, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Alle kasten kunnen per vakverdeling voorzien worden van 10 verschillende inrichtingen. Zit jouw favoriete inrichting er niet tussen? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om je inrichting handmatig samen te stellen. Ook alle kledingkasten op maat worden (vanaf €400,-) gratis bezorgd en gemonteerd door vakkundige monteurs. Waar je zelf een hele dag voor uit moet trekken hebben onze monteurs de kledingkast binnen 1 a 2 uur geplaatst. Geen zorgen om het zware materiaal onbeschadigd je slaapkamer in te krijgen, maar volledig ontzorgd worden.

Een massief houten bed inclusief montage
Kies je voor kwaliteit dan mag een massief houten bed niet ontbreken. Massief houten bedden zijn ook verkrijgbaar in diverse soorten en stijlen. Van prachtige luxe balkenbedden tot massief houten bedden met een moderne uitstraling. Wat jouw voorkeur ook heeft, je weet zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Massief hout is loodzwaar en lastig om in je slaapkamer te krijgen. Massief houten bedden kunnen eenvoudig online op maat samengesteld en direct besteld worden. Bestel je jouw houten bed online dan wordt ook jouw houten bed (vanaf €400,-) gratis bezorgd en gemonteerd door onze vakspecialisten.

Duurzaam meubilair met een verantwoorde CO2-voetafdruk
De kledingkasten en bedden zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat. Deze spaanplaat is gemaakt van geperst hout wat afkomstig is uit duurzame bosbouw uit de omgeving rondom de fabriek van Rauch (Duitsland). Er wordt hierbij enkel hout gebruikt van afgekeurde bomen, wat verwerkt wordt in de eigen spaanplaatfabriek tot snippers en zaagsel. Heb je vragen of wil je meer informatie over de diverse type houten bedden en kledingkasten inclusief montage? Bekijk dan de links in dit artikel.

Woonplein Limburg