Kerstverlichting voor je nieuwe droomhuis

Kerstverlichting voor je nieuwe droomhuis
Bij Kerstmis zijn bijna alle huizen in jouw buurt met kerstverlichting. Je kunt echter op elk moment kerstverlichting in jouw huis hebben, niet alleen tijdens Kerstmis. Dus, als je net bent verhuisd naar je nieuwe droomhuis, is het een goed idee om kerstverlichting te installeren, zowel kerstverlichting buiten als binnen. Hier zijn een paar tips om jouw huis als een professional te versieren met kerstverlichting.

Decoreer de buitenkant van je huis met kerstverlichting
Een tip om je huis er feestelijk uit te laten zien met kerstverlichting is om de voorkant van je huis, de veranda en de ingang te versieren. Je kunt kerstverlichting kopen in de winkel, maar als je al verlichting hebt van vorige jaren, kun je die opnieuw gebruiken. Gebruik een ladder om de verlichting op te hangen en hang slingers aan de ramen en het plafond. Je kunt ook je terras versieren met verlichte vormen en bijvoorbeeld lichten om palen wikkelen. En wil je er echt een spektakel van maken? Je zou dan eens kunnen kijken naar gevelverlichting, of kerstpegels verlichting. Op deze manier kun je je hele gevel laten gloeien met lampjes. Er zijn veel manieren om je huis te laten stralen met kerstverlichting en het is makkelijk om te doen.

Plaats kerst ornamenten die licht geven
Een andere tip is om kerstornamenten te gebruiken die licht geven. Deze speciale ornamenten kun je op verschillende plekken neerzetten, zoals op een plank, boven de open haard, op een tafeltje bij de ingang, of op het aanrecht in de keuken en badkamer. Je kunt ze op elke plek plaatsen die jij mooi vindt en die de sfeer verbetert. Sommige ornamenten hebben al lichtjes, maar je kunt ook batterij-aangedreven lichtjes gebruiken. Het maakt niet uit hoe je ze verlicht, zolang ze maar licht geven. Ze zullen zeker de aandacht trekken en je huis gezelliger en leuker maken. Je hoeft jezelf niet te beperken tot kerstverlichting voor de woonkamer of tuin. Zet ook een aantal ornamenten op de slaapkamer, zodat je overal in huis in de kerstsfeer komt.

Creëer speciale ruimtes met kerstverlichting
Een laatste tip is om speciale plekjes te creëren met kerstverlichting. Je kunt bijvoorbeeld een gezellig hoekje maken om te lezen door lichtjes op het raam te plaatsen en een opvallend stuk toe te voegen dat fel schijnt. Je kunt ook een stoel versieren of een kussen met een kerstthema erop leggen om een gezellige sfeer te creëren. Een ander idee is om een leuke speelplek voor kinderen te maken met een gordijn van lichtjes of kerstfiguren die oplichten. Zo kunnen hun favoriete spelletjes spelen op een comfortabel tapijt. Daarnaast kun je je keukenblad, tafel en raam helderder maken met verlichting. Dit zal van je keuken een vrolijke ruimte maken waar het hele gezin van kan genieten.

Woonplein Limburg