Woning verkopen? Zo behaal je optimale resultaten

Woonplein Limburg

Woning verkopen? Zo behaal je optimale resultaten
Je staat op het punt om jouw huis te verkopen. Dan wil je natuurlijk wel de beste prijs hiervoor krijgen. In dit artikel geven we je tips om de kans voor het optimale resultaat te vergroten, dus lees snel verder!

Ruim op en maak grondig schoon
Een opgeruimd en schoon huis oogt een stuk rustiger. Wanneer het opgeruimd is komen de mooie elementen van een huis ook een stuk beter tot zijn recht. Wil je je huis eens echt goed schoonmaken? Heb je dan wel eens nagedacht over een bouwstofzuiger kopen? Deze maakt vele malen grondiger schoon. Je kunt hier niet alleen stof mee opzuigen, maar ook grotere materialen zoals snippers en vloeistoffen. Ruim ook de kasten en de plankjes op die zichtbaar zijn. Decoreer ze met kaarsen, planten en andere decoratie. Maar onthoud wel: less is more!

Presenteer je huis op een goede manier
Zorg dat je jouw huis, inclusief voor- en achtertuin, goed presenteert op het internet. Zorg er ook voor dat er goede (professionele) foto’s van jouw woning (voor en achter) tuin gemaakt worden. Dit zorgt er vaak voor dat mensen wel of niet overgaan op het maken van een bezichtigingsafspraak. Maak de tuin weer aan kant door middel van een toolnation. Met een bladblazer blaas je snel alle bladeren en troep weg uit jouw tuin. Laat jouw groene vingers het werk doen in de voor- en achtertuin. Knip en snoei de planten bij zodat ze er weer mooi en verzorgt uitzien.

Geef je huis een luxe uitstraling
Houd goed in je achterhoofd dat je een product aan het verkopen bent. En dan wel een erg groot product. Wanneer je je auto inlevert bij de dealer, breng je hem ook eerst naar de wasstraat voor een hogere prijs. Zo is het ook van belang dat je zulke aandacht schenkt aan je huis. Dit doe je niet alleen door het huis volledig op te ruimen en grondig schoon te maken, maar ook door luxe te creëren. Leg mooie luxe handdoeken in de badkamer en mooie luxe gastenhanddoekjes in de wc, zet geurkaarsen neer en steek ze aan voor een luxe beleving. Koop een paar dimbare sfeerlichten en plaats deze in je lampen voor meer sfeer. Koop een paar planten voor in de badkamer en woonkamer voor een luxere uitstraling.

Wil je dus het optimale resultaat behalen bij het verkopen van jouw huis? Pas dan een aantal van deze betaalbare tips toe voor een optimaal resultaat.