Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Koningin Astridlaan 55 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Deze charmante gezinswoning is gelegen in een rustige woonwijk, waardoor het de ideale locatie is voor liefhebbers van rust en toch de wens hebben om centraal te wonen in Maasmechelen. Bovendien zijn er tal van winkels, scholen en eetgelegenheden in de nabije omgeving te vinden. U zult ook merken dat u in een mum van tijd op de snelweg bent, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot andere bestemmingen.

Naast de prachtige locatie biedt deze woning nog vele andere voordelen. Het beschikt over 3 garages, waarvan er één inpandig is. Deze werd recent omgetoverd tot een ruimte die gebruik wordt als kapperszaak. Daarnaast is er ook voldoende ruimte op de oprit om uw auto te parkeren.

De woning is door de jaren heen goed onderhouden, maar het zou de moeite waard zijn om wat modernisering toe te passen, zodat de woning kan voldoen aan de hedendaagse woontechnieken.

De indeling van de woning is als volgt:
Bij het betreden van het perceel komt u in een prachtige voortuin terecht. Aan de linkerzijde heeft u toegang tot de woning via de deur of de inpandige garage. De oprit aan de rechterkant is voorzien van een elektrische toegangspoort die leidt naar de garages achteraan. Eén van deze garages is uitgerust met een smeerput en een handtakel met een loopbrug van 500 kg, ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons.

De inkomhal vormt het centrale punt van de woning. Aan de linkerzijde vindt u meteen het gastentoilet en een kleine berging. De comfortabele woonkamer geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De L-vormige ruimte is ingedeeld in een gezellige zithoek en een eethoek, met aangrenzend de keuken die ook ruimte biedt voor een eetgedeelte.

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Deze verdieping is bereikbaar via de trap of de traplift in de hal, wat zorgt voor extra gemak en toegankelijkheid.

Tot slot is er een gezellige tuin waar u heerlijk kunt genieten van uw eigen stukje natuur. Hier kunt u ontspannen en tot rust komen na een lange dag.

Deze rustig gelegen, vrijstaande woning op een ruim perceel biedt veel potentieel. Met wat renovaties en modernisering kunt u deze woning omtoveren tot uw droomhuis. Mis deze kans niet om te genieten van de rustige omgeving en toch centraal te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging! Carolien@jemar.be of 0484357067

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023”
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood