Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Heirstraat 64 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Twee unieke woningen in het rustige Vucht wachten op u!

Ontdek deze geweldige kans om eigenaar te worden van niet één, maar twee aparte woningen met een eigen huisnummer in het vredige Vucht. Gelegen op Heirstraat 64 en 66, bieden deze huizen veel potentieel voor zowel investeerders als huiseigenaren.

Woning 1 – Heirstraat 64
Deze woning, gelegen aan de straatkant, staat momenteel leeg en wacht op een nieuwe eigenaar.

Bij binnenkomst verwelkomt een ruime inkomhal u, die leidt naar een kamer waar u gemakkelijk een keuken kunt creëren. Deze ruimte biedt ook toegang tot de badkamer. Aan de andere kant van de inkomhal vindt u de gezellige woonkamer, met toegang tot de slaapkamer en de kelder. Met aardgas als energiebron biedt deze woning tal van mogelijkheden. U kunt een trap toevoegen naar de bovenverdieping voor extra slaapkamers, of de woning eenvoudig renoveren en in gebruik nemen. Plus, geniet van de buitenruimte met een tuin die bereikbaar is via de doorgang naast de garage.

Woning 2 – Heirstraat 66
Deze woning is momenteel verhuurd voor 568 euro per maand en is bereikbaar via een poort die toegang geeft tot de tuin en garage. Bij binnenkomst vindt u een kleine entree met toegang tot de slaapkamer aan de ene kant en de woonkamer aan de andere kant. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken, die op zijn beurt leidt naar de badkamer. De woning wordt zeer goed onderhouden door de huurder en wordt verwarmd met stookolie. Achter de woning bevindt zich een technische ruimte die toegang geeft tot de bovenverdieping via een luik.

Mogelijkheden en extra's
Beide woningen kunnen worden uitgebreid door de bovenverdieping erbij te betrekken, hoewel dit renovatiewerk vereist. Daarnaast zijn beide woningen voorzien van een kelder, bereikbaar via woning 1. Dit is een geweldig investeringsproject voor degenen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken!

Interesse?
Neem vandaag nog contact op met Carolien via Carolien@jemar.be of bel 0484357067. Mis deze kans niet om deze veelbelovende woningen in Vucht te bezitten!

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023”
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood