Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Inkomstraat 9 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Investeerders of eigen woningzoekers opgelet!

Bent u op zoek naar een investering met potentieel of een woning om uw eigen stempel op te drukken? Zoek niet verder! We hebben twee unieke mogelijkheden voor u op de Inkomstraat 9 en 11, waar u ware pareltjes van kunt maken met de juiste renovaties.

Woning nummer 9:

Deze charmante woning begint met een ontvangsthal die leidt naar de gezellige leefruimte en vervolgens naar de slaapkamer. De badkamer, compleet met gastentoilet, wastafel en douche, is een praktisch voordeel. Deze woning diende ooit als postkantoor, waardoor deze is uitgerust met kogelwerende ramen en een extra beveiligde toegangsdeur naar de naastgelegen woning. Een groot pluspunt is de achterliggende tuin, hoewel deze momenteel nog niet direct toegankelijk is. Maar maak u geen zorgen, het is mogelijk om een doorgang te creëren!

Perceeloppervlak: 1are 32ca

Woning nummer 11:

Deze ruime woning biedt een scala aan mogelijkheden. Grotendeels voorzien van nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing, deze woning straalt potentieel uit. Bij binnenkomst betreedt u de inkomhal met aan de ene kant toegang tot de zeer ruime leefruimte en aan de andere kant via de trap naar de eerste verdieping. De leefruimte is ruim en biedt toegang tot de keuken en kelder. De keuken, klaar voor een upgrade, leidt via een sas naar een gastentoilet en de achterliggende tuin. Op de eerste verdieping vindt u ruime slaapkamers en een vintage badkamer. Een extra bonus is de vaste trap naar de tweede verdieping, waar nog twee slaapkamers en een zolderkamer zijn, klaar om omgetoverd te worden tot extra leefruimte. Via de oprit aan de zijkant is het perceel ook aan de achterzijde toegankelijk, waar enkele bergingen en een garage te vinden zijn.

Perceeloppervlak: 3are86ca

Dus, als u bereid bent om de handen uit de mouwen te steken en enthousiast bent over renovatieprojecten, neem dan zeker contact op met Carolien via Carolien@jemar.be of bel naar 0484 35 70 67 om een afspraak te maken voor een bezichtiging ter plaatse. Deze kans mag u niet missen!

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023”
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood