Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kerkstraat 7 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

IN CENTRUM VAN BRUNSSUM AAN DE WINKELPROMENADE GELEGEN RUIM WOONHUIS (BOVENWONING) MET WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE EN 2 RUIME BERGINGEN

Deze goed afgewerkte bovenwoning met bijbehorende winkel/bedrijfsruimte op de begane grond is gebouwd in 1963. Dit woonobject beschikt over 3 slaapkamers en heeft een eigen laad/losmogelijkheid aan de achterzijde. Via de dubbele berging aan de achterzijde is de tuin bereikbaar. De voorzieningen in de buurt van dit object zijn goed te noemen. Binnen 100 meter bevinden zich diverse restaurants, winkels, 2 supermarkten, gemeentehuis, gratis parkeervoorzieningen (deels met blauwe zone), busverbindingen, betaalautomaten, het grote en gezellige vijverpark en het stadscentrum. Binnen 500 meter bevindt zich het ziekenhuis, 2 basisscholen en voldoende sport en recreatiemogelijkheden. Via de Buitenring zijn Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht goed bereikbaar. Dit object beschikt over aluminium en kunststof kozijnen (deels met dubbel glas).

Indeling:

Begane grond: hal met eigen trapopgang (ruime wenteltrap) naar de ruime bovenwoning en meterkast, separate winkel/praktijk/bedrijfsruimte (5,80/4,02 x 10,54 m) met systeemplafond en airco (inverter), opslagruimte/kantoorruimte (4,23 x 2,32 m), separate ruimte met eenvoudige pantry en betegeld toilet. Via de pantry is de stadstuin bereikbaar en de achter in deze tuin gelegen 2 ruime bergruimtes (5,85 x 2,92 en 3,27 x 5,87/7,91 m) waarvan de grootste berging toegang geeft tot het openbare achterterrein en de openbare weg aan de Raadhuisstraat. Het toilet geeft toegang tot de CV ruimte met HR Remeha combi ketel (alleen voor gebruik van de bovenwoning).

1e verdieping: overloop met toegang via hardglazen wand en deur naar hal, met toilet met natuurstenen afwerking en zwevend closet en fonteintje, halfopen designkeuken met apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast, vriezer, vaatwasser) met halfronde wandafwerking met vaste kastenwand (2,18 x 4,23 m) L- vormige woonkamer (9,18 x 7,48/4,23 m) met houten vloer en gashaard. Via de hal is het ruime betegelde (met drainagetegels) terras bereikbaar (6,78 x 2,82 m). Via het dakterras is ook de tuin bereikbaar. De woning beschikt over een video intercomsysteem.

2e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (5,05 x 3,50 en 4,81 x 3,85 en 3,55 x 3,26 m) en betegelde badkamer met ligbad, badmeubel met dubbele vaste wastafel, douche en 3e toilet, designradiator en 1 wasruimte (1,97 x 3,26 m) met aansluiting witgoed. Er is sprake van veel lichtinval vanwege de aanwezige lichtkoepels.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt