{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Touwslager 38 Brunssum

Omschrijving


IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING GELEGEN TUSSENLIGGEND WOONHUIS MET RUIME AANBOUW, 4 SLAAPKAMERS, CARPORT, VOOR-/ACHTERTUIN, BERGING EN GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast met 5 groepsinstallatie / aardlekschakelaars / "slimme meter", trapkast.

Woonkamer voorzien van siergrindvloer. Halfopen keuken met een inbouwkeuken in hoekopstelling waarin geplaatst 4 pits gaskookplaat / afzuigkap / wasbak / vaatwasser (defect) / apothekerskast / elektrische oven / koel-/vriescombinatie.

Royale aanbouw met overkapping. In achtertuin gelegen berging, bereikbaar via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop, linksachter gelegen slaapkamer, rechtsachter gesitueerde hoofdslaapkamer. Aan de linker voorzijde bevindt zich de badkamer voorzien van inloopdouche / vaste wastafel in badmeubel en tweede toilet. Rechtsvoor voor gelegen derde slaapkamer,

ZOLDER: Bereikbaar via vaste trap. Overloop waar geplaatst wasmachine- en drogeraansluitingen en gehuurde CV-Combiketel ATAG (Volta ca. € 28 p.m.). Ruime vierde slaapkamer op zolder met veel lichtinval via grote dakkapel. Bergruimte in schuinte van de kapconstructie.

HET PAND IS DEELS VOORZIEN VAN HOUTEN EN DEELS KUNSTSTOFKOZIJNEN, GROTENDEELS MET DUBBELE BEGLAZING EN RONDOM ROLLUIKEN. OOK IS ER DAKISOLATIE AANWEZIG.

DEZE WONING IS GESITUEERD IN EEN GOEDE JONGE WOONWIJK. RUSTIGE LIGGING (ALLEEN BESTEMMINGSVERKEER) IN EEN KINDVRIENDELIJKE BUURT MET SPEELTUINTJE OP LOOPAFSTAND. EEN SPORTVERENIGING, FRITURE, BUSHALTE EN HET WINKELCENTRUM VAN TREEBEEK ZIJN BINNEN ENKELE WANDELMINUTEN BEREIKBAAR.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}