Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Veldstraat 11 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


STARTERS OPGELET!

OP MOOI PERCEEL GELEGEN LEUKE HOEKWONING MET AANBOUW, BIJKEUKEN, DRIE SLAAPKAMERS INPANDIGE GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN, GESITUEERD IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET CENTRUMVOORZIENINGENEN EEN BASISSCHOOL IN DE DIRECTE NABIJHEID, GOEDE AANSLUITING OP UITVALSWEGEN RICHTING AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN


INDELING:

KELDER:
Bestaande uit twee delen, een voorraad-/provisiekelder en bergruimte.

BEGANE GROND:
Entree/hal, trappenhuis naar de eerste verdieping. Meterkast voorzien van 4 groepsinstallatie / aardlekschakelaar / slimme meter en separate groep voor de zonnepanelen. Gastentoilet staand closet en fonteintje.

Lichte, royale L-vormige doorzonwoonkamer voorzien van een laminaatvloer, met aan de voorzijde gesitueerde living/zitkamer. Aan de achterzijde gelegen eetkamer. Veel lichtinval middels de raampartijen aan de voor-/achter- en zijkant. Speelhoek voor de kinderen, loopdeur naar de kelder en doorgang naar in aanbouw gelegen keuken met apparatuur, te weten: 4-pits gasfornuis / afzuigkap / koel-/vriescombinatie/ wasbak en separate ladyvaatwasmachine.

Achtergelegen bijkeuken biedt opslagruimte en hier zijn de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger te vinden met inpandige doorgang naar de garage welke is voorzien met dubbele openslaande geïsoleerde deuren, deze heeft water en elektra, tevens is er een aanrechtblok geplaatst met een extra koelkast. Voorgelegen oprit biedt plaats aan meerdere voertuigen.

Geheel omsloten achtertuin met beklinkerd terras en kunstgras, handmatig bediend knikarm zonnescherm.

VERDIEPING:
Overloop welke toegang biedt tot de slaapvertrekken en badkamer.

Aan de linker voorzijde gelegen (te renoveren) slaapkamer.

De geheel betegelde badkamer treft men aan de rechter voorzijde en is voorzien van een douche, wastafel met badkamermeubel.

Rechtsachter ligt de kinderslaapkamer en aan de linker achterzijde is de hoofdslaapkamer gesitueerd.

ZOLDER:
Royale bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap. Deze biedt de mogelijkheid om er een vierde slaapkamer te realiseren na het plaatsen van een vaste trap. Hier is geplaatst de gehuurde Nefit CV-Combiketel (Bouwjaar 2019/€ 47,57 pm). 15 zonnepanelen op hoofd dak, waarvan er 9 aan de achterzijde en 6 aan de voorzijde geplaatst zijn.


BIJZONDERHEDEN:
- RUIME LICHTE WOONKAMER MET LAMINAATVLOER
- AANBOUW VOORZIEN VAN KEUKEN
- BIJKEUKEN WAAR GEPLAATST DE WITGOEDAANSLUITINGEN
- DRIE SLAAPKAMERS
- INPANDIGE GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN
- GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY
- HOUTEN KOZIJNEN
- ROLLUIKEN RONDOM
- 15 ZONNEPANELEN
- EEN WIJKWINKELCENTRUM MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE NABIJHEID

DEZE WONING MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. GEHEEL VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET ENKEL GLAS EN ROLLUIKEN RONDOM. NEFIT CV-COMBIKETEL (HUUR / CA. € 47,50PM). 15 ZONNEPANELEN OP HET HOOFDDAK. PAND DIENT OP ONDERDELEN AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT. GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY. BIJKEUKEN MET WITGOEDAANSLUITINGEN. INPANDIGE GARAGE MET VOORGELEGEN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN.

GELEGEN IN EEN GELIEFDE, KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING EN CENTRALE LOCATIE MET EEN WIJKWINKELCENTRUM EN VOORZIENINGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID . GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING MET DIRECTE VERBINDINGEN NAAR, AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook wanneer de zonnepanelen op huurbasis aanwezig zijn.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt