Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Vossenvoetpad 10 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In de geliefde en toonaangevende wijk Campagne staat deze prachtige vrijstaande woning uit 1911 met witte gevel. Deze woning is een perfecte combinatie van sfeer, comfort en moderne voorzieningen. Met vier ruime slaapkamers, overvloedig lichtinval, een prettige verbinding met de tuin en een garage is dit een heerlijke woning. 

Indeling:

Souterrain:
Het souterrain van mergel met een ruime stahoogte, is royaal van opzet en biedt potentie als provisie -en wijnkelder.  

Begane grond:
Betreed het perceel via de diepe oprit aan de linkerzijde van de vrijstaande woning die parkeergelegenheid biedt op eigen terrein. Kom de woning binnen via de grote entree met garderobe en gastentoilet. Door de glazen deur heeft u toegang naar een ruime woonkamer met een speelse indeling. De schuifdeuren in de woonkamer geven gemakkelijk toegang tot de royale en groene tuin met voldoende privacy. Vanuit de woonkamer en de hal is de keuken te bereiken met vernieuwde inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de bordestrap loop je naar de overloop op de eerste verdieping. Deze verdieping herbergt een drietal ruime slaapkamers. De zeer royale masterbedroom is maar liefst 32m² met een moderne badkamer ensuite uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Op deze verdieping is eveneens een separaat toilet aanwezig, 

Tweede verdieping:
De vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar de ruime vierde slaapkamer is gelegen. De tweede badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op deze verdieping zijn verschillende opbergmogelijkheden in de kastenwanden. 

Extra informatie:
De woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat midden in de prestigieuze woonwijk Campagne. Met de levendige binnenstad van Maastricht binnen handbereik en een veelheid aan dagelijkse voorzieningen om de hoek waaronder supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Hier combineer je stadse dynamiek met natuurlijke rust. De oase van groen en rust uit zich in de groene tuin met privacy en het nabij gelegen wandelgebied Jekerdal. Aan de linkerzijde is er een royale oprit welk toegang geeft naar de garage en voordeur. De kozijnen van het huis zijn hoofdzakelijk uitgevoerd in kunststof met isolerende beglazing (2002 en 2022). Op enkele plaatsen zijn er houten kozijnen (2017). De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met SolarEdge omvormer (2021).

Aanvullende informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

 De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door PH Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard PH Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt