Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gildenstraat 34 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

TOT ONZE SPIJT KUNNEN WIJ, WEGENS HET GROTE AANTAL BELANGSTELLENDEN, HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AANNEMEN. KANDIDATEN ZULLEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST WORDEN BENADERD EN INGEPLAND. BIJ INTERESSE VERZOEKEN WIJ U EEN EMAIL TE STUREN. WIJ PLAATSEN U DAN OP EEN RESERVELIJST.


+ ENERGIELABEL A
+ INCLUSIEF 12 ZONNEPANELEN
+ VOLLEDIG HR++ BEGLAZING (2023)
+ INSTAPKLARE WONING
+ MOOIE LIGGING, PRACHTIGE WOONOMGEVING NABIJ NATUURGEBIED
+ 2 DAKKAPELLEN, VEEL RUIMTE

Deze instapklare, vrijstaand geschakelde woning is rustig gelegen in het geliefde kerkdorp "Munstergeleen". De woning kent een modern en uitstekend afwerkingsniveau. Door het aanbrengen van een tweetal dakkapellen is op zolder een prachtige slaapkamer c.q. multifunctionele ruimte gerealiseerd.

Indeling

Parterre
Via de oprit bereikbare overdekte entree. Ruime hal met meterkast en modern toilet. De riante L-vormige woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en kent een hoge mate van lichtinval. Halfopen keuken voorzien van een eigentijdse keukeninstallatie in hoekopstelling, inclusief de navolgende apparatuur: combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Inpandig bereikbare garage voorzien van een elektrische sectionaalpoort.
De achtertuin is gelegen op zuidwest en kent een uitstekende bezonning. Via de zijkant van de woning is de straat bereikbaar.

Eerste verdieping
Riante overloop welke toegang biedt tot een 3-tal slaapkamers respectievelijk: 4.20 x 3.00, 5.20 x 2.40 en 3.93 x 2.40. Moderne badkamer voorzien van ligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolderverdieping alwaar voldoende bergruimte. Door het plaatsen van een dakkapel aan zowel voor,- als achterzijde, heeft men hier een prachtige slaapkamer c.q. multifunctionele ruimte gerealiseerd.

Bijzonderheden:
Volledig geïsoleerd
Deels voorzien van rolluiken
Mooie ligging, prachtige woonomgeving
Veel bergruimte

---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt