Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bouwbergstraat 33 Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


TUSSENWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, BIJKEUKEN, GARAGE MET ELEKTRISCHE ROLPOORT BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJKE EN GEDEELDE OPRIT, DIEPE ACHTERTUIN MET OVERKAPPING GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN DE SCHINVELDSE BOSSEN EN ALLE CENTRUMVOORZIENINGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal en trappenhuis. Meterkast met 4 groepsinstallatie en aardlekschakelaar. Trapkast met bergruimte.

Knusse L-vormige woonkamer (6,83m x 4,63/2,63m) voorzien van eikenhoutenplanken vloer met sfeervolle houtkachel in schouwpartij.

Middels een schuifdeur is er toegang tot de achtergelegen gesloten keukenruimte (4,55m x 3,20m), waar geplaatst een inbouwkeuken met apparatuur, te weten: 4 pits gasfornuis / afzuigkap / koelkast en wasbak.

Bijkeuken (3,55m x 2,87m) met aansluitingen voor wasmachine en -droger met ingang naar voorraad-/provisiekelder (2,48m x 2,09m). Naastgelegen eenvoudige badkamer (2,41m x 0,94m) met wastafel / inloopdouche en toilet.

Gemeenschappelijke en gedeelde oprit biedt toegang tot de garage (6,50m x 3,80m) welke is voorzien van een elektrische rolpoort met doorgang naar achtertuin met gelegen terras voorzien van overkapping (3,00m x 3,80m).

VERDIEPING:
Overloop.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamer met als afmetingen respectievelijk: 3,30m x2,67m / 3,42m x 2,21m en 2,45m x 2,35m.

ZOLDER: Ruime bergzolder bereikbaar via een vaste trap, waar geplaatst de Nefit CV-combiketel (eigendom / bouwjaar ca. 2005).


DEZE WONING MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK EN IS NETJES ONDERHOUDEN. GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF MET DEELS DUBBELE BEGLAZING EN RONDOM ROLLUIKEN. HOUTKACHEL IN DE WOONKAMER. SEPARATE WASRUIMTE IN DE BIJKEUKEN, NEFIT CV-COMBIKETEL (EIGENDOM/CA. 2005). GEMEENSCHAPPELIJKE EN GEDEELD OPRIT MET TOEGANG TOT GARAGE VOORZIEN VAN ELEKTRISCHE ROLPOORT. ACHTERTUIN MET EEN TERRASOVERKAPPING.

VOORZIENINGEN ALS EEN SUPERMARKT, EEN BASISSCHOOL EN WANDELGEBIED BEVINDEN ZICH IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN RECENT AANGELEGDE RINGWEG.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt