Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bergstraße 38 Selfkant

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ GELEGEN IN HILLENSBERG (D) 500 METER VAN DE NEDERLANDSCHE GRENS

+ IDEAAL VOOR PAARDENLIEFHEBBERS
+ MET PRACHTIGE SCHUUR
+ INCLUSIEF 6 PAARDENBOXEN
+ RUIM WEILAND

In het plaatsje Hillensberg aan de Bergstrasse 38, op ca. 500 meter van de Nederlandse grens bij Doenrade, bieden wij deze gerenoveerde boerderijwoning met graanschuur, paardenboxen, binnencourt en weiland aan. Door de grootte van het perceel in combinatie met de paardenstallen, is deze woning uitermate geschikt voor de paardenhouder. Deze woning is keurig onderhouden en instapklaar.

Indeling

Souterrain
Gewelfde provisiekelder 6.10 x 4.70.

Parterre
Via de sfeervolle binnencourt bereikbare entree. Royale centrale hal met toegang tot de zitkamer 4.70 x 4.45. Riante leefkeuken 4.20 x 3.70 voorzien van een fraaie keukeninstallatie in hoekopstelling inclusief apparatuur. Bijkeuken 3.55 x 2.03 alwaar aansluitpunten van de wasautomaat. Geheel betegeld, luxe toilet. Via de sfeervolle binnencourt bereik men de voormalige graanschuur alwaar diverse bergmogelijkheden. Achter de graanschuur bevinden zich de onderhoudsarme paardenboxen en het weiland.

Eerste verdieping
Via de royale overloop bereikt men een drietal riante slaapkamers respectievelijk 4.60 x 3.90 met kleedkamer c.q. kantoorruimte 3.90 x 2.90, 4.60 x 3.20 en 4.40 x 2.95. Separaat toilet. Luxe, geheel betegelde badkamer 3.50 x 3.10 voorzien van inloopdouche, hoekbad en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolderverdieping alwaar riante bergzolder. Tevens bevindt zich hier de cv installatie, alsmede de boiler.

Bijzonderheden:
Uitermate geschikt voor het houden van paarden
Onlangs gerenoveerd
Schuur voorzien van nieuw dak
Bijkomende kosten koper ca. 12 a 13%



---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt