Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Peitzenberg 11 Simpelveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Wilt u wonen in rust en toch nabij de dagelijkse voorzieningen? Peitzenberg 11 in Simpelveld combineert de gemakken van het centrum van Simpelveld met de rust die de villa biedt aan de rand van de geliefde woonwijk Molsberg.

De villa, die in 2010 is opgeleverd, is tot in de puntjes afgewerkt. Tijdens de bouw is veel aandacht besteed aan isolatie. Zo zijn het dak en de spouwmuren geïsoleerd en zijn de kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing, hetgeen resulteert in energielabel A. De vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage is riant; alle vertrekken zijn van formaat. Wat de woning uniek maakt, is het fantastische uitzicht over het groen vanaf het terras aan de achterzijde, waar u iedere keer weer geniet van een ander “schilderij”. Er zijn vele extra’s, waaronder ingebouwde rolluiken, heteluchtverwarming, een grijswatercircuit, alarminstallatie en videocom.

Simpelveld heeft naast een prachtige omgeving veel te bieden. Diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisonderwijs, meerdere sportverenigingen en een rijk verenigingsleven. Daarnaast is de aansluiting op de autoweg (A76) richting de omliggende steden, waaronder Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Aken op enkele minuten rijden.

De cijfers van de villa zijn indrukwekkend: het totale gebruiksoppervlak is maar liefst 417m²! Dat is onder te verdelen in circa 211m² woonoppervlak en circa 206m² overige inpandige ruimte ((hobby)ruimtes in het souterrain, garage en bergruimtes). De inhoud van het woonhuis is 1547m³ en het perceel is 769m² groot.

INDELING

Begane grond:
Via de ruime ontvangsthal, met fraaie eikenhouten trap naar de verdiepingen, gaat u naar de woonkamer, de keuken, het kantoor en het moderne gastentoilet. De Z-vormige woonkamer (circa 47m²) met sfeervolle gashaard is lekker licht. Aan de achterzijde gaat u via de openslaande deuren naar het riante terras, waarvan u geniet van het Heuvelland. Het kantoor (circa 9m²) is vanuit de hal bereikbaar, waardoor zakelijk en privé gescheiden blijven, indien u gasten ontvangt. De keuken (circa 15m²) is ingericht met een maatwerk keuken in hoekopstelling, voorzien van voldoende bergruimte en met de gewenste apparatuur van gerenommeerde merkkwaliteit. Aan de keuken grenst de bijkeuken, eveneens met toegang tot het terras. De L-vormige garage is betegeld en inpandig bereikbaar. Er zijn elektra- en wateraansluitingen en een elektrisch bedienbare poort. Zowel de garage als het kantoor maken levensloopbestendig wonen mogelijk. Voor de garage is de oprit, die plaats biedt aan meerdere auto’s; ook zijn er volop parkeerplaatsen in de straat.

Eerste en tweede verdieping:
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De slaapkamers zijn circa 20m², 13m², 12m² en 10m² groot. De badkamer (circa 10m²) met vloerverwarming en ingebouwde radio is ingericht met dubbele wastafel, ligbad en ruime inloopdouche. De tweede verdieping is bereikbaar via de vaste eiken trap. Naast de technische ruimte is hier een grote open ruimte. In een handomdraai kunnen hier nog extra kamers worden gerealiseerd.

Belangrijk om te vermelden is dat het kantoor op de begane grond zelfstandig van de rest van de woning te verwarmen is. Verder kunnen ook de 4 slaapkamers op de eerste verdieping met 2 en 2 zelfstandig van de rest van de woning worden verwarmd.

Het souterrain:
In het souterrain zijn twee ruime hobbykamers en diverse bergruimtes. De strak afgewerkte hobbykamers zijn circa 26m² en 23m² groot. De bergruimtes zijn 28m², 30m² en 45m². In de kleinste ruimte staan twee grote watertanks voor het grijswatercircuit. Vanuit de grootste ruimte is toegang tot de achtertuin. Het is dus ideaal om deze ruimte te gebruiken voor de opslag van onder andere tuingereedschap en tuinmeubels.

De tuin:
De tuin rondom het woonhuis is verzorgd. Er zijn twee terrassen en een gazon, die de nieuwe eigenaar de mogelijkheid geven om het geheel naar eigen inzicht verder te ontwikkelen.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt