{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

+ RUSTIGE LIGGING NABIJ NATUURGEBIED
+ HOOGWAARDIG AFGEWERKTE GEVELS (KEIM)
+ VOLLEDIG GEÏSOLEERD
+ UNIEKE UITSTRALING

Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met garage, is rustig gelegen in de populaire woonwijk "HaagsittardPark" aan de rand van Sittard. Om de hoek bevindt zich het natuurgebied "De Kollenberg". Deze woning is uitstekend onderhouden en kent een hoogwaardige afwerking. De fraai aangelegde achtertuin draagt bij aan het wooncomfort van deze instapklare woning.

Indeling

Parterre
Via de oprit bereikbare overdekte entree. Ruime hal met meterkast en toilet. Dit toilet is volledig betegeld en voorzien van een fonteintje. Via de glazen kamerdeur heeft men toegang tot de riante living met erker, welke wordt gekenmerkt door haar hoge mate van lichtinval. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. De woonkamer staat in open verbinding met de leefkeuken, welke is voorzien van een luxe keukeninstallatie met granieten aanrechtblad, apothekerskast en kookeiland. De keuken beschikt over de navolgende apparatuur: (design) afzuigkap, combioven, keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser (allen MIELE).
De keuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken 3.30 x 2.05, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Inpandig bereikbare, volledig geïsoleerde garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.
De achtertuin is fraai aangelegd en kent een optimale bezonning en voldoende privacy. Het terras beschikt over een dubbel terrasscherm.

Eerste verdieping
De riante overloop, voorzien van een separaat toilet, biedt toegang tot een drietal slaapkamers respectievelijk 3.87 x 4.00 (met erker), 2.76 x 3.64 en 2.66 x 2.80. De ruime, luxe uitgevoerde, badkamer is voorzien van een whirlpool, douche, dubbele wastafel en decorradiator.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare 2e verdieping alwaar voldoende bergruimte. Tevens bevindt zich hier de 4e slaapkamer. De 2e verdieping biedt toegang tot het riante dakterras voorzien van een hoogwaardig, RVS, balustrade.

BIJZONDERHEDEN
Hoogwaardig afgewerkte gevels
Uitstekend geïsoleerd
Airconditioning
Voorzien van een hoogwaardig alarmsysteem
Deels voorzien van screens---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}