Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Parallelweg 17 Spaubeek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze goed onderhouden, vrijstaande split-level bungalow is gelegen in een groene woonomgeving in Spaubeek met in de nabijheid veel voorzieningen o.a. basisschool (inclusief buitenschoolse opvang), supermarkt, diverse winkels en een station. Voortgezet onderwijs en alle medische voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar.
Spaubeek behoort tot de gemeente Beek en is gelegen nabij uitvalswegen naar zowel Nederlandse steden zoals Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht, maar ook naar Belgische steden als Antwerpen en Brussel en Duitse steden zoals Aken, Düsseldorf en Keulen welke op minder dan één uur rijden zijn gelegen.
De woning is gebouwd omstreeks 1965 en beschikt o.a. over houten– en kunststof kozijnen, deels dubbelglas, deels rolluiken en een HR combiketel uit 2015 (eigendom). Het perceel is 689 m2 groot met een fraai aangelegde tuin rondom, waar men optimale privacy geniet. Vanuit het eetgedeelte heeft men toegang tot een mooi groot overdekt terras met zonnescherm. De woning beschikt over een inpandig bereikbare garage van 5.00 x 4.00 met automatische sectionaal poort. Parkeren op eigen terrein is mogelijk voor twee auto’s.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 678 m3 en de woonoppervlakte 164 m2, overige inpandige ruimte 36 m2.

Indeling
Souterrain: gang; berging/cv-ruimte 2.86 x 1.51; slaapkamer/kantoortje 4.16 x 3.95 (hoogte 2.45) voorzien van rolluiken en verwarming; wasruimte 2.95 x 2.68 met toegang naar kruipruimte; garage 5.00 x 4.00 met automatische sectionaal poort.
Begane grond: ruime hal met leisteenvloer, meterkast en trappartij; L-woonkamer 9.10 x 6.88/3.80 met veel lichtinval, mooie zichtlijnen, gezellige haard en tuincontact middels grote raampartijen; halfopen keuken 3.15 x 2.52 met nette klassieke aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast; eetgedeelte 2.74 x 2.55 met openslaande deuren naar het overdekt terras.
Eerste verdieping: ruime overloop; toilet met fonteintje; drie slaapkamers 3.95 x 3.84 met toegang naar balkon aan voorzijde en muurkast; 3.95 x 2.53/1.91 met muurkast; 2.80 x 1.96 met muurkast; badkamer 2.46 x 1.98 met ligbad, badmeubel met dubbele wastafel en bidet.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt