Zo geef jij je woonkamer een make over

Zo geef jij je woonkamer een make over
Ken je dat gevoel, je stapt je woonkamer binnen en hebt eigenlijk niet meer het gevoel dat je in je eigen huis staat. Het lijkt wel alsof de tijd een aantal jaren heeft stil gestaan. Tijd dus voor wat actie! Wist je immers dat je zelfs met minimale middelen maximale resultaten kunt behalen, als je maar weet wat je doet? Met een nieuwe kleur op de muren kun je bijvoorbeeld ineens van een landelijk naar een veel moderner interieur gaan. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om met je woonkamer aan de slag te gaan. In dit artikel hebben we een paar handige tips die je het gevoel geven dat je een heel ander huis binnenstapt. Het eerste wat je ziet als je een huis binnenstapt, is natuurlijk de voordeur. Sikkens Rubbol XD High Gloss is het perfecte product om je voordeur een nieuwe en moderne look te geven. De hoogglanzende afwerking geeft deuren een elegante glans die jarenlang meegaat. Dit product kan snel en eenvoudig worden aangebracht, dus je kunt je voordeur in een handomdraai transformeren!

Deel je kamer opnieuw in
Een pot structuurverf kopen van De Verfmenger is natuurlijk een goede manier om je woonkamer een andere look te geven, maar wist je dat je door je woonkamer opnieuw in te delen, ook een hele andere look en feel krijgt. Wel is het aan te raden eerst een plattegrond te maken van je kamer. Zo voorkom je dat je straks meerdere keren met je meubels in de handen staat, omdat toch blijkt dat er iets niet helemaal past. Door eerst een plattegrond te maken, kun je op papier een indeling maken en uiteindelijk deze indeling ook fysiek aanpassen. Mocht blijken dat het dan niet helemaal goed staat, dan is het vaak maar een kleine moeite om een dressoir of tv kast iets te verplaatsen.

Groepeer je accessoires
De meeste mensen hebben meer accessoires in huis dan ze op voorhand vaak hadden gedacht. De kans dat ook jij nog de nodige vaasjes in de kast hebt staan, is vrij groot. Zorg er dus voor dat je alle accessoires bij elkaar zet, zodat je in één oogopslag kunt zien hoeveel je nog hebt en wat je allemaal nog hebt. Zo kun je vanuit hier verschillende nieuwe setjes maken en kan het zomaar zijn dat het ene vaasje, dat eigenlijk niet meer zo mooi bleek, toch in combinatie met iets anders weer een heel nieuw leven wordt ingeblazen. Heb je toch het idee dat er iets mist, dan kun je natuurlijk altijd nog even kijken of er iets leuks te vinden is bij een tuincentrum of de plaatselijke woonboulevard.

Vergeet de keuken niet
De keuken is ongetwijfeld het hart van het huis. Vooral wanneer je een nieuwe keuken laat plaatsen, het is een plek waar maaltijden worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Of je je keuken nu een complete make-over geeft of gewoon een nieuw likje verf, er is geen betere manier om ervoor te zorgen dat je keuken er prachtig uitziet dan met afwasbare muurverf. Afwasbare muurverf is een geweldige manier om je keuken een nieuwe look te geven. Het geeft niet alleen een mooie kleur en afwerking, maar is ook erg duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Afwasbare muurverf is ontwikkeld voor gebruik in ruimtes die een extra laag bescherming nodig hebben tegen vocht, vet en andere rommel. Dit type verf is ontworpen om vlekken en vuil te weerstaan, waardoor het perfect is voor de keuken waar vaak gemorst wordt.

Woonplein Limburg