Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Frederikbastion 17 A Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Dit charmante appartement van ca. 64 m² met privé berging is gelegen in de wijk Brusselsepoort, aan de westzijde van het stadscentrum van Maastricht. Dankzij de ligging naast Hogeschool Zuyd en op loopafstand van zowel het centrum als het grote winkelcentrum Brusselsepoort, geniet u van een uitstekende centrale locatie. Via de Kazematten is het centrum gemakkelijk te voet te bereiken en met de auto is er een vlotte verbinding naar de A2. Door de nabijheid van Hogeschool Zuyd en de Universiteit Maastricht (centrum) is dit appartement goed verhuurbaar en interessant als beleggingsobject (rekening houdend met de opkoopbescherming).

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer van ca. 19 m², een moderne keuken van ca. 6 m² met toegang tot een balkon van ca. 4 m² op het oosten. Er zijn drie slaapkamers van respectievelijk ca. 6, 7,5 en 11 m², een doucheruimte en een aparte toiletruimte. Het kleinschalige complex bestaat uit 6 appartementen.

De begane grond heeft een gezamenlijke entree met brievenbussen, intercom en trappenhuis. Op de eerste verdieping komt u binnen in de hal met toegang tot alle ruimtes: de woonkamer met zijraam en laminaatvloer, de moderne keuken met antracietkleurige opstelling, hoogglans kasten, kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat, oven, ingebouwde afzuigkap, witgoedaansluiting en cv-ketel. Vanuit de keuken bereikt u het balkon op het oosten, dat ook een berghokje heeft. De drie slaapkamers hebben elk een laminaatvloer, waarbij de grootste slaapkamer toegang biedt tot het balkon. De doucheruimte is voorzien van een wastafel in badkamermeubel, brede douchecabine, mechanische ventilatie en handdoekradiator. De toiletruimte beschikt over een duoblok.

In het souterrain is een algemeen gezamenlijk gedeelte voor het stallen van fietsen, evenals een privé berging van ca. 12 m². Het souterrain is ook van buitenaf bereikbaar via een hellingbaan aan de achterzijde van het complex.

Leuk om te weten:
- Goed bereikbaar, rustige locatie, nabij vele voorzieningen;
- Heldere woonkamer (ca. 19 m²) en gesloten keuken (ca. 6 m²);
- 3 slaapkamers (resp. ca. 6, 7,5 en 11 m²);
- Balkon (ca. 4 m²) op het oosten;
- Privé berging (ca. 12 m²) in het souterrain;
- Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 184,28 voor de woning en € 18,43 voor de berging.

LET OP! Projectnotaris: Clercx Leenders Netwerk Notarissen in Breda

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien.

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Ray van der Venne nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt