{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ridder Cortenbachstraat 23 Brunssum

Omschrijving

TUSSENWONING MET ZONNIG GESITUEERDE TUIN EN BETONELEMENTEN GARAGE

KELDER:
Voorraadruimte.

BEGANE GROND:
Hal met trap naar verdieping, meterkast en toilet met fontein; woonkamer; halfopen keuken met standaard keukeninstallatie voorzien van inbouwapparatuur, toegang tot kelder en deur naar tuin; zonnig gesitueerde tuin met niveauverschil, stenen buitenberging, betonelementen garage en achterom.

VERDIEPING:
Overloop met vlizotrap naar zolder; 3 slaapkamers, waarvan 2 met dubbele muurkast; badkamer met douche, vaste wastafel en aansluiting wasautomaat.

ZOLDER:
Een onverdeelde bergruimte, hier hangt de gehuurde cv-combiketel.

BIJZONDERHEDEN:
Deze tussenwoning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++-beglazing en deels rolluiken. Vanwege de grootte van het perceel zijn er nog uitbouwmogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om een vaste trap naar zolder te maken en hier extra (woon)ruimte te creëren.
Bouwjaar: 1959. Inhoud: 320 m3. Woonoppervlakte: 80 m2. Perceelgrootte: 222 m2.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}