{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Swelstraat 10 Leveroy

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Optimale privacy, rust, ruimte op een perceel van ruim 1 hectare!
Dat zijn de kenmerken van deze langgevelboerderij in het buitengebied van Leveroy. De woonboerderij is bijzonder fraai gelegen met een eigen oprijlaan en vrij uitzicht aan alle zijden van het perceel. De woonboerderij zelf is eenvoudig qua afwerking, keuken en sanitair maar ademt absoluut sfeer en biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld eigen atelier of beroep/hobby aan huis.

Indeling:
De rust en ruimte begint al wanneer u vanaf de verharde weg het zandpad op rijdt naar de woning.

Via de voordeur betreedt u de entree van de woning welke toegang biedt tot de woonkamer, eetkamer en multifunctionele ruimte. Deze wordt nu gebruikt als kantoor-/studieruimte, maar is ook uitermate geschikt om te gebruiken als slaapkamer.

De woonkamer ligt over de gehele linkerzijde van de woning en heeft veel raampartijen, voorzien van rolluiken. Centraal staat de gashaard in het midden van de ruimte. In de woonkamer bevindt zich eveneens de trap naar de eerste verdieping.

Via de entree bereikt u vervolgens de eetkamer waar u prima een ruime eethoek kunt plaatsen. Ook in deze ruimte staat een sfeervolle gashaard.

De keuken bestaat uit twee gedeeltes en bevat thans enkele unieke muurtekeningen (gemaakt door kunstenaar Hans Kuijs). Deze tekeningen staan ook op het eenvoudige keukenblok. Heeft u ook gelet op de authentieke deuren en de raampartijen welke door de gehele woning aanwezig zijn?

Zoals bij vele langgevelboerderijen is vanuit de keuken de geheel betegelde doucheruimte te bereiken, voorzien van douche en een wastafel. De toiletruimte bevindt zich in de berging aan de achterzijde van de woning. Leuk detail: ook hier bevinden zich een authentieke deur en unieke muurschilderingen!

Aan de achterzijde van de woonboerderij ligt thans een atelierruimte met entresol. Dit atelier is zeer ruim opgezet en door de grote raampartij met tuindeuren is er veel direct daglicht. Via de tuindeuren heeft u een vrij uitzicht waar u inspiratie kunt opdoen voor uw werk of hobby!
Wanneer u naar boven kijkt, ziet u de prachtige houten balkenpartij van de boerderij.
Middels een trap heeft u toegang tot de entresol welke veel mogelijkheden biedt. Aan de achterzijde van het atelier heeft u een berging, voorzien van een wastafel en toiletruimte.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer betreedt u de eerste verdieping. De ruime overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers en veel bergruimte in de knieschotten. Over de gehele verdieping ligt een mooie houten vloer.

Buitenruimte:
De buitenruimte bestaat uit de tuin, een weide en een bosplantsoen.

De tuin ligt volledig om de woning heen en is natuurlijk aangelegd. De beplanting is heel gevarieerd, met bijzondere bloemen, kruiden, heesters, struiken en bomen. In de tuin is naast een beregeningsput, een authentieke (drink)waterput gelegen. Het geheel is omheind door een beukenhaag.

Aan de voorzijde van de woning, gaat het perceel over in een weide met enkele eenvoudige schuurtjes/dierenverblijven en een ruim bosplantsoen.

Het perceel wordt compleet gemaakt met twee (braakliggende) akkerstroken. Naast de toegangsweg en in het verlengde van de tuin.
Aan de achterzijde van de woning is een eenvoudige carport geplaatst voor het stallen van uw auto.

De mogelijkheid bestaat om meer grond bij te kopen. De grootte hiervan is bespreekbaar.

Ligging:
Leveroy ligt in de gemeente Nederweert, gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant.
Een bestemming voor de liefhebbers van rust en ruimte. De bekendste trekpleister is het nationale park De Groote Peel. Een uniek hoogveengebied rijk aan zeldzame planten en dieren. Ook in andere natuurgebieden zoals Sarven en de Banen, De Zoom, de Grote Moost, Wellenstein, de Roeventerpeel en het Weerterbosch kunt u in alle rust genieten.
Leveroy heeft een heel actief verenigingsleven. Er zijn verschillende verenigingen, voor elk wat wils.
In het buurdorp Heythuysen ( gemeente Leudal), heeft men op 4 km afstand alle voorzieningen dicht bij huis. Zoals: gezondheidszorg, supermarkten, winkels en horeca.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}