Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hoekwoning ong Lottum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder optie

Omschrijving

Ervaar het echte dorpsgevoel!

In het gezellige dorp Lottum worden in het plan Siebersbroek 15 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Het plan kent een groene uitstraling met verschillende hofjes en een groene buffer langs de beek Siebersbroek.

Een levensloopbestendige woning is geschikt voor elke levensfase. Alle voorzieningen worden op de begane grond getroffen. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis en zelfstandig te blijven wonen.

De indeling:
Via de ruime entree stapt u de royale woonkamer binnen. De aangrenzende eetkamer met open keuken zorgt voor een open en omvangrijk karakter. Verder vindt u op de begane grond een ruime slaapkamer, een apart toilet, de badkamer met een tweede toilet en een ruime berging met opstelplaats voor het witgoed. De berging is zowel vanuit binnen als vanuit buiten bereikbaar.
De verdiepingsvloer bestaat uit een zeer royale kamer en een ruime berging.

Heeft u behoefte aan een fijne gezinswoning?
Transformeer deze levensloopbestendige woning tot een mooie gezinswoning door een verdiepingsindeling te maken met 2 extra, royale slaapkamers en een ruime badkamer! Het is ook mogelijk om een eigen Home Office te creëren. Als u de bovenverdieping omtovert tot een grote slaapkamer of als u ervoor kiest de bovenverdieping te voorzien van een indeling met extra slaapkamers, is de slaapkamer beneden ideaal om te gebruiken als Home Office. Thuis werken was nog nooit zo fijn!

Lottum behoort tot de gemeente Horst aan de Maas en telt circa 2.000 inwoners. Het heeft een landelijk karakter dat aan de westzijde wordt afgebakend door landerijen. Aan de oostzijde stroomt de Maas met daarachter een waterrijk bosgebied. Deze streek is een pareltje voor wandel- en fietsliefhebbers, die tijdens hun tocht puur kunnen genieten van de mooie omgeving.

Lottum is vooral bekend als het ‘Rozendorp’ van Nederland door de rozenteelt die vanaf 1900 in het dorp plaatsvindt. Met meer dan 20 miljoen rozen per jaar verzorgt Lottum 70% van de rozenteelt in Nederland. In ‘De Rozenhof’ is het mogelijk om kennis op te doen over de vele rozensoorten die er te vinden zijn.

Daarnaast is Lottum ook bekend om ‘Gekke Moandaag’. Dit is een gezellig volksfeest met praalwagens en carnaval-gerelateerde groepen die samen een optocht vormen. Een week voor carnaval barst dit feest los.

In het dorp zelf zit een bakker, een groenteboer, een huisarts en een basisschool. In het buurdorp Grubbenvorst kunt u terecht voor de overige boodschappen. Op circa 10 km afstand zijn de gezellige winkelgebieden Venlo en Horst bereikbaar. Een aantal keren per dag rijdt een bus richting Venray en Venlo en op korte afstand zijn de autosnelwegen A67 en A73 te bereiken.

Ziet u zichzelf hier graag wonen en wilt u graag meer informatie? U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt