{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Midden in het Centrum van Venlo ligt dit winkelpand, waarbij vergunning is verleend voor de combinatie winkel en wonen op de beganegrond. Dit pand heeft zowel een vooringang als achteringang/-uitgang. Dit object kan nog naar eigen wens worden ingericht. Het pand is gelegen midden in het centrum van Venlo en op steenworp afstand van station Venlo.

Indeling:

Begane grond:
De winkelruimte is aan de Nieuwstraat gelegen en aan de voorzijde voorzien van een glazenpui. De winkelruimte is geheel voorzien van een tegelvloer, een toiletruimte en keukenblok met wastafel.
De achtergelegen woonruimte is geheel naar eigen wens in te delen en voorzien van een authentieke visgraat houtenvloer. De woonruimte is momenteel ingedeeld met een hal, 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, toiletruimte en een technische ruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine met massagestralen, wastafel en badkamermeubel. De technische ruimte is voorzien van de CV-opstelling en witgoedaansluitingen. De mogelijkheid bestaat om de indeling aan te passen waardoor een patiotuin kan worden gerealiseerd. Het pand heeft een vooringang en achteringang-/uitgang.

Algemeen:
Bouwjaar 1927, oppervlakte ca. 94m2, inhoud ca. 328m3. De CV-ketel is van het merk Nefit. Het pand is midden in het centrum van Venlo gelegen. Het treinstation is in enkele loopminuten te bereiken. De uitvalswegen A67 en A73 zijn in enkele autominuten te bereiken.

Vraagprijs € 200.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}