**Tuinonderhoud voor een gezonde en levendige tuin**** ** Door structureel je tuin te onderhouden, komt de schoonheid van je tuin pas echt tot leven. Snoeien en het verwijderen van onkruid zijn terugkerende activiteiten om je tuin in goede conditie te h

Tuinonderhoud voor een gezonde en levendige tuin

Door structureel je tuin te onderhouden, komt de schoonheid van je tuin pas echt tot leven. Snoeien en het verwijderen van onkruid zijn terugkerende activiteiten om je tuin in goede conditie te houden. Gaat het tuinonderhoud je steeds meer tegenstaan of ben je net verhuisd, maar wil je wel een levendige en aangename buitenruimte? Voor periodiek tuinonderhoud klop je aan bij Gras en Groen, want dankzij deze allround hoveniers ligt je tuin er altijd mooi bij.

Tuin onderhoud uitbesteden

Een grote tuin is superleuk, maar brengt ook veel onderhoud met zich mee. Tuinplanten snoeien, onkruid verwijderen, je gazon maaien en bemesten, maar ook de tuin klaarmaken voor de winter of het voorjaar. Bij een drukke baan of het runnen van een gezin kom je niet altijd aan tuinonderhoud toe. Wil je een tuin die het hele jaar door in goede conditie is? Schakel de hoveniers van Gras en Groen in om je tuin te onderhouden. Ze snoeien planten en bomen en komen in actie bij gazonrenovatie. Bovendien maken ze je tuin klaar voor de aankomende seizoenen.

Laat een nieuwe tuin ontwerpen

Ben je recent verhuisd naar een andere woning en heb je plannen om de tuin opnieuw te strippen? Het opknappen van de tuin stelt je voor heel wat uitdagingen. Gelukkig weten de experts van Gras en Groen hier raad mee, want ze ontwerpen grote en exclusieve tuinen op maat. Ze stemmen een tuinontwerp af op je wensen en budget zodat je een tuin krijgt die aan jouw verwachtingen voldoet!

Struiken kopen bij Gras en Groen

Een nieuwe of gestripte tuin verrijk je met struiken en heesters. Ze sieren borders met hun bladkleuren en ook ruiken ze heerlijk zodra ze in bloei staan. Uiteraard ga je voor beplanting waar je blij van wordt én die past in jouw tuin. Gras en Groen beschikt over een fantastisch assortiment populaire en bijzondere struiken. Er is beplanting voor zowel klei- als zandgrond. Je bestelt alles gemakkelijk online waarna struiken snel thuis worden afgeleverd.

Struiken en heesters voor in de schaduw

Zoek je struiken en heesters die het goed doen in de schaduw? De hortensia is een struik die geschikt is voor schaduwrijke plekken en kenmerkt zich door een langdurige bloei. Dit geldt ook voor de Rododendronstruik, want de bloemen van deze plant bloeien weelderig en trekken heel wat insecten aan. Op die manier bevorder je ook de biodiversiteit in jouw tuin.

Vlinderstruik: voor meer kleur en leven in je tuin

Een vlinderstruik oefent grote aantrekkingskracht uit op vlinders, hommels en bijen. De grote trossen met kleurrijke bloemen zorgen voor een fleurige tuin en hoef je slechts eenmaal per jaar te snoeien.

Welke struiken zijn geschikt voor heggen en beschutting?

Een bloeiende of beschutte heg creëren? Dit doe je bijvoorbeeld met de klimhortensia, de zuurbes en de elegantier. Deze laatste prikkelhagen zijn ook ideaal voor vogels om onder te schuilen.

Groenblijvende struiken voor een prachtige tuin

Het hele jaar door een groene tuin? Ga voor groenblijvende struiken zoals de Rododendron en de Schijnhulst. De mooiste groenblijvende struiken voor je tuin bestel je gemakkelijk online in de webshop van Gras en Groen.

Besteed tuin onderhoud uit aan Gras en Groen

Heb je je favoriete struiken geplant en wil je op vaste momenten in het jaar je tuin laten onderhouden door allround hoveniers? Kies voor periodiek tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Gras en Groen. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak.

Woonplein Limburg