Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kloosterstraat 14 Heythuysen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Aan de doorgaande weg in het gezellige centrum van Heythuysen staat deze woning met multifunctionele bedrijfsruimte te koop. Een perfecte woning én locatie als je wonen en werken wilt combineren. Heb je interesse? Lees gauw verder.

Bij binnenkomst in de woning bevindt zich de ruime hal welke toegang biedt tot de goed onderhouden halfopen keuken, provisiekelder , meterkast en toegang tot de eerste verdieping middels de fraaie trappenhal. Via de woonkeuken is direct contact met de ruime doorzon woon-/ eetkamer, welke is voorzien van een houten vloer, lichte wanden en plafonds en is voorzien van een airco installatie. In de bijkeuken bevindt zich de witgoedaansluiting en een separaat kantoor/werkruimte - toiletruimte en toegang tot het overdekt terras/tuinkamer. Via deze tuinkamer is de multifunctionele ruimte bereikbaar alsook de onderhoudsvriendelijke tuin, welke voorzien is van een (Koi-)vijver en terrasmogelijkheden biedt voldoende privacy en tevens voorzien van een eigen achterom. Verder tref je hier nog een grote garage met carport, zodat je de auto fijn droog kunt parkeren. De bedrijfsruimte ligt aan de linkerzijde van het pand en beschikt ook over een eigen entree en is was in gebruik als frituur.

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot 3 ruime slaapvertrekken, een functionele badkamer die is uitgerust met een bad-/douchecombinatie, een wastafel en een tweede toilet.

De vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping., waar zich de Nefit cv-ketel bevind. Ideale ruimte om een vierde extra ruime slaapkamer te realiseren die hem verder te isoleren, af te werken en in te richten.

Kortom, een pand met verrassende leefruimtes en voor ondernemers een unieke kans! Ben jij enthousiast geworden na het zien van deze foto’s? Wacht niet langer en neem contact met ons kantoor om een bezichtigingsafspraak in te plannen. Wij laten je dit multifunctionele pand graag zien!

Indeling woonhuis:
Souterrain: provisiekelder.
Begane grond: entree/hal - meterkast - woonkeuken - woon-/eetkamer – bijkeuken – kantoor - toiletruimte - tuinkamer/serre.
Eerste verdieping: overloop – 3 slaapvertrekken – keurige badkamer.
Tweede verdieping: riante zolderverdieping met cv-opstelling en diverse mogelijkheden.
Tuin: onderhoudsvriendelijke tuin - terras - (Koi-)vijver - garage - carport en eigen achterom.

Indeling multifunctionele (bedrijfs-)ruimte:
Entree middels deur, danwel schuifpui, geheel betegeld en afgesloten keukenblok. Deze ruimte was in gebruik als frituur maar is multifunctioneel in te richten bijvoorbeeld kantoor-salon-praktijk aan huis of het vergroten van de huidige woonkamer/speelkamer voor de kinderen.

Bijzonderheden:
- Het energielabel woonhuis is definitief E, registratienummer 184260929, geldig tot 02-06-2032;
- De gehele woning beschikt over rolluiken, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt