Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heistraat 101 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Wegens het overweldigende aantal geïnteresseerden voor deze woning, zijn er momenteel geen nieuwe bezichtigingen mogelijk. Als u echter uw gegevens achterlaat via e-mail of een contactaanvraag, zullen wij u graag op de reservelijst noteren.

Gelegen in de wijk "Terwinselen", nabij uitgebreid voorzieningenpakket (school, bosgebied, station, winkels etc.) en uitvalswegen (o.a. buitenring) gesitueerd, mogen wij u deze twee-onder-een kapwoning aanbieden. Deze woning met o.a.: ca. 99m² woonoppervlakte, gelegen op een perceel van ca. 276m², een tweetal slaapkamers en grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is voorzien van een energielabel C en tevens gunstig gelegen in verband met woon /werkverkeer.

Duurzaamheid:
Het energielabel voor deze woning is een C-label waarbij gekeken wordt naar de isolatie van de woning en de installaties die nodig zijn voor de verwarming, koeling, warm water en ventilatie. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

INDELING:

Kelder:
Provisieruimte.

Begane grond:
Verzorgde royale oprit met toegang naar de woning en zij-tuin. Entree/ hal voorzien van meterkast, opgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer, badkamer, kelder en toiletruimte voorzien van hangcloset en fontein. De lichte woonkamer staat in openverbinding met de keuken en is voorzien van elektrisch rolluik, middels de keuken heeft u toegang tot de zij-tuin. De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche, wastafel en tevens de standplaats van de Cv-installatie (aparte ruimte).

De openkeuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur, te noemen: inductiekookplaat (AEG), combi-oven (AEG), vaatwasser (AEG), afzuigkap (AEG).

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van kastberging en toegang tot twee slaapkamers, respectievelijk:
- Slaapkamer 1: ca. 14m² voorzien van rolluik.
- Slaapkamer 2: ca. 12m².
De badkamer op de eerste verdieping bereikt u middels de slaapkamer aan de achterzijde. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine, hangcloset en wastafel.

Tuin:
De noordelijk gelegen tuin van de woning charmeert met een handige carport, berging en een klein groen gazon. Een perfecte ruimte voor ontspanning en gezellige momenten met vrienden en familie.

Leuk om te weten:
- Bouwjaar 1903 (conform BAG), perceel: 276m² (conform kadaster);
- Woonoppervlakte ca 99m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Energielabel C
- Cv-installatie (Remeha Calenta, 2011, huur);
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken;
- aanvaarding in overleg.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar Marco Hanssen nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt