{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Plevier 7 Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving


SUPER LEUKE, ENERGIEZUINIGE EN KNUSSE TUSSENGELEGEN STARTERSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, VOOR-/ACHTERTUIN MET VRIJSTAANDE STENEN TUINBERGING TOEGANKELIJK VIA GEMEENSCHAPPELIJK ZIJPAD, GELEGEN IN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING


INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal, meterkast met 4 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaars en dag-/nachtstroomaansluiting. Gaderobe, gastentoilet met staand closet, fonteintje en mechanische afzuiging.

Doorzonwoonkamer voorzien van eikenplanken vloer met aan de voorzijde de zitkamer en aan de achterzijde gesitueerde eetkamer. Via loopdeur is er toegang tot het trappenhuis naar de eerste verdieping.

Gesloten keukenruimte waar geplaatst een moderne inbouwkeuken voorzien van apparatuur, te weten: 4-pits gasfornuis met wokbrander / RVS afzuigkap / combimagnetron / wasbak / vaatwasmachine / koel-/vriescombinatie. Toegang tot trapkast voor opslag/provisie en berging.

Loopdeur naar geheel betegelde onderhoudsarme achtertuin met een tweetal terrassen en een vrijstaande stenen berging, toegankelijk via een gemeenschappelijk zijpad.

VERDIEPING: Overloop, linksachter vindt men een hobby-/slaapkamer.

Rechtsachter gelegen slaapkamer. Aan de rechtervoorzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer, voorzien van een dakkapel. Linksvoor gesitueerde badkamer uitgerust met douchecabine / vaste wastafel met badmeubel en mechanische afzuiging.

ZOLDER: Bereikbaar via vaste trap. Geheel geïsoleerde zolderberging waar geplaatst de witgoed aansluitingen voor wasmachine en door, alsmede de CV-combiketel (Bosch / Eigendom / 2008) en de omvormer voor de zonnepanelen op het hoofddak (10 stuks / eigendom).

DEZE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN MAAKT EEN ZEER VERZORGDE INDRUK. GEHEEL VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZINGEN. DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE. CV-COMBIKETEL BOSCH (EIGENDOM/2008). 10 ZONNEPANELEN OP HET HOOFDDAK. GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY, WAAR GEPLAATST STENEN TUINBERGING, TOEGANKELIJK VIA GEMEENSCHAPPELIJK ZIJPAD.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK MET ALLEEN BESTEMMINGSVERKEER. DE DORPSKERN VAN SCHINVELD MET ALLE FACILITEITEN EN VOORZIEINGEN IS OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}